Τετάρτη 4/8/2021

«Φτερά» έκανε το αυτοκίνητο του Φλαμπουράρη

Το είχε για καιρό «καθηλωμένο» έξω από το σπίτι του στα Εξάρχεια

Την κλοπή του αυτοκινήτου του, έξω από το σπίτι του στα Εξάρχεια, κατήγγειλε στην Αστυνομία ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλάμπουράρης

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα των Εξάρχειων ότι το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής διαπίστωσε πως έλειπε το ιδιωτικό του αυτοκίνητο, το οποίο είχε παρκαρισμένο έξω από το σπίτι.

Όπως είπαν οι συνοδοί αστυνομικοί του πρώην υπουργού στους συναδέλφους τους, το αυτοκίνητο ήταν πολύ καιρό σταθμευμένο στο συγκεκριμένο σημείο και είχε πάρα πολύ καιρό να κινηθεί. Σύμφωνα, εξάλλου, με πληροφορίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη φρουρά του κ. Φλαμπουράρη υπάρχουν διατεθειμένοι οκτώ αστυνομικοί, οι οποίοι λογικά, θα έπρεπε να είχαν φροντίσει ώστε η φρούρηση να ήταν τέτοια ώστε να είχε αποφευχθεί η συγκεκριμένη κλοπή.

Σημειώνεται ότι τον Ιανουάριο του 2020, άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο της οικογένειας του Αλέκου Φλαμπουράρη, επίσης μπροστά στο σπίτι του πρώην υπουργού.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ