Κυριακή 1/8/2021

Προσοχή! Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σουβλάκια κοτόπουλο με σαλμονέλα

Δεν πρέπει να το καταναλώσετε

Με ανακοίνωσή του ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές και κάνει γνωστό ότι ανακαλείται σουβλάκι κοτόπουλο με πιπεριά.

Ο ΕΦΕΤ αναφέρει ότι στο συγκεκριμένο προϊόν εντοπίστηκε σαλμονέλα και προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην το καταναλώσουν.

«O ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία κατεψυγμένου παρασκευάσματος κρέατος από κρέας πουλερικών, με την εμπορική ονομασία «ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΤΨ» με αριθμό παρτίδας 2024230221, ημερομηνία παραγωγής/κατάψυξης 23/02/21 και ημερομηνία ανάλωσης 23/02/23. Στο συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο παράγεται και διακινείται από την επιχείρηση ΓΟΓΓΑΚΗΣ ΑΕΒΕ, διαπιστώθηκε η παρουσία σαλμονέλας (Salmonella spp.).

Ο Ε.Φ.Ε.Τ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι».

img080621a

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ