Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του φαντάρου που αυτοκτόνησε: «Ο Θεός γνωρίζει ότι είσαι ένας άγγελος»

H απώλεια του «αγαθού γίγαντα» έχει αφήσει «μισούς» όσους τον αγαπούσαν

Must Read

Πέρασαν σχεδόν τέσσερις μήνες από το ζοφερό πρωινό που ξημέρωσε και έντυσε στα μαύρα το νησί της Κεφαλλονιάς. Ένα νέο παιδί με λαμπρό μυαλό και τρυφερή ψυχή αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του αφού δεν άντεξε τα απάνθρωπα καψώνια και τον ψυχολογικό πόλεμο που δεχόταν στο στρατόπεδο που υπηρετούσε στην Πάτρα. Ο 23χρονος Κυριάκος Ευαγγελάτος πάτησε το γκάζι στο αυτοκίνητό του και έπεσε στον βυθό της θάλασσας στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κεφαλονιάς.

Το αγαθό παλικάρι λόγω προβλημάτων στη μέση και στην πλάτη κρίθηκε ακατάλληλο να κουβαλάει όπλο και έτσι δεν του επετράπη να κάνει σκοπιά και περίπολο. Κάπου εκεί ξεκίνησε το μαρτύριο του σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας του, καθώς καθημερινά δεχόταν απίστευτη ψυχολογική βία και bullying. Ο νεαρός φαντάρος δεν μοιραζόταν όλα αυτά που περνούσε γιατί δεν ήθελε να φορτίσει την οικογένειά του και την σύντροφό του. Κρατούσε μέσα του τον πόνο και τον εξευτελισμό που βίωνε υποφέροντας σιωπηλά. Ώσπου ο ίδιος δεν άντεξε και προέβη στη μοιραία πράξη.

Το ξέσπασμα του πατέρα

Λίγα λεπτά μετά την κηδεία του ο πατέρας του ξέσπασε κατά των υπευθύνων: «Ο γιος μου έδωσε τέλος στη ζωή του. Τον έστειλα να υπηρετήσει την πατρίδα, όπως την υπηρέτησα κι εγώ. Τον προέτρεπα γιατί αυτό θεωρούσα ότι ήταν το σωστό, όπως έκανα κι εγώ. Δυστυχώς όμως εκεί που πήγε του ασκήθηκε απίστευτη ψυχολογική βία και από φαντάρους και από υψηλόβαθμους αξιωματικούς.  Ολοι αυτοί θα πληρώσουν γιατί δεν θέλω να θρηνήσουμε άλλα παιδιά όπως εγώ. Γιατί κανένας γονέας δεν αξίζει αυτό το πράγμα» είχε δηλώσει ο πατέρας του.

Η συγκινητική ανάρτηση της συντρόφου του

Η απώλεια του καλόκαρδου Κυριάκου που ήταν πάντα στήριγμα για τους φίλους του άφησε «μισούς» όσους τον αγαπούσαν. Με πρόσφατη ανάρτησή της η σύντροφός του προκαλεί ρίγη συγκίνησης:

«Θεέ μου, πόσο μου λείπεις. Θεέ μου, εύχομαι να μπορούσαμε να γελάσουμε ξανά μέχρι να πονέσει η κοιλιά μας. Θεέ μου, πόσο πολύ προσεύχομαι για να ονειρευτώ ξανά τις αναμνήσεις μας. Θεέ μου πόσο θέλω να ξαναζήσω κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί. Θεέ μου πόσο παλεύω να παραμείνω δυνατή με τo βάρος στην καρδιά που κουβαλάω. Θεέ μου, συνειδητοποίησα μετά από όλους αυτούς τους μήνες, ότι δεν θα αγαπήσω ποτέ κάποιον, όπως σε αγαπούσα. Ο Θεός γνωρίζει ότι είσαι ένας άγγελος» έγραψε η νεαρή κοπέλα στον προσωπικό της λογαριασμό.

Υπενθυμίζεται ότι για τον θάνατό του διατάχθηκε στρατιωτική ΕΔΕ με τις πρώτες αναφορές να σημειώνουν ότι η πράξη του νεαρού Κεγαλλονίτη δεν οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεχόταν bullying.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This