Παρασκευή 18/6/2021

Μπλακ άουτ στον Ευαγγελισμό που εφημερεύει – Νοκ άουτ και οι γεννήτριες!

Όλα λειτουργούν στην εντέλεια στο ΕΣΥ... «Αυτά είναι τα επιτεύγματα του κ. Μητσοτάκη στο χώρο της υγείας», σχολίασε το ΚΙΝΑΛ

Νοσοκομείο που βρίσκεται σε γενική εφημερία δεν θα έπρεπε να μένει ούτε ένα λεπτό χωρίς ρεύμα. Επειδή είμαστε όμως στην Ελλάδα και τα πάντα γίνονται, ο… μισός Ευαγγελισμός έμεινε μιάμιση ώρα χωρίς ηλεκτροδότηση!

Μια βλάβη στο δίκτυο έριξε στο σκοτάδι το μισό κτίριο ΑΧΕΠΑ, το Ακτινολογικό τμήμα, τη ΜΕΘ 1 και πολλές παθολογικές κλινικές, προκαλώντας αναταραχή και πανικό, αφού και οι εφεδρικές γεννήτριες τέθηκαν γρήγορα νοκ άουτ και δεν κατάφεραν να τροφοδοτήσουν όσο έπρεπε το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το iatropedia μάλιστα και οι βοηθητικές μπαταρίες, τα λεγόμενα UPS, που στηρίζουν σημαντικά μηχανήματα, σταδιακά αποφορτίζονται.

Οι περικοπές έχουν οδηγήσει σε σχεδόν μηδαμινή τεχνική υποστήριξη  στα συστήματα του νοσοκομείου, με τους εργαζόμενους να έχουν προχωρήσει αρκετές φορές σε σχετικές καταγγελίες μετά από παρόμοια περιστατικά.

« Αυτά είναι τα επιτεύγματα του κ. Μητσοτάκη στο χώρο της υγείας»

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Η εγκατάλειψη του ΕΣΥ από την Κυβέρνηση της ΝΔ οδήγησε σήμερα σε απαράδεκτες καταστάσεις στον Ευαγγελισμό και μάλιστα εν μέσω εφημερίας.

Επί ώρες δεν υπήρχε ρεύμα για ολόκληρες πτέρυγες, αλλά και τα ακτινολογικά εργαστήρια του Νοσοκομείου. Γιατί οι σχετικές υποδομές είναι παλιές και τα τελευταία χρόνια κακοσυντηρημένες λόγω έλλειψης πόρων.

Αυτά είναι τα επιτεύγματα του κ. Μητσοτάκη στο χώρο της υγείας».

*φωτό αρχείου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ