Παρασκευή 18/6/2021

Εμβολιασμοί: Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα για τους 25 -29

Ξεκινά και ο εμβολιασμός των κατάκοιτων πολιτών

Η ηλικιακή ομάδα των 25-29 ετών μπορεί από σήμερα να κλείνει το ραντεβού της για την πραγματοποίηση ενός από τα τρία διαθέσιμα εμβόλια, Pfizer, Johnson & Johnson και Moderna.

Με αυτόν τον τρόπο διευρύνονται οι ηλικιακές ομάδες που μπορούν να εμβολιαστούν με όλα τα εμβόλια, ενώ παράλληλα αναμένεται το άνοιγμα της πλατφόρμας για τους 18 -24 ετών.

Ανοίγουν πάνω από 400.000 νέα ραντεβού για τα εμβόλια Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson

Σύμφωνα τις ανακοινώσεις, ανοίγουν επιπλέον ραντεβού -πάνω από 400.000- με τα εμβόλια της Pfizer, της Johnson & Johnson και της Moderna. «Ανακοινώνω ότι σήμερα ανοίγουν 420.300 καινούργια ραντεβού για τους συμπολίτες μας με τα εμβόλια των εταιρειών Pfizer/BioNTech, Moderna και Johnson & Johnson» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Πιο αναλυτικά, 240.000 ραντεβού για το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech, 96.300 για το εμβόλιο της Johnson & Johnson και 84.000 για το εμβόλιο της Moderna. Τα ραντεβού αυτά αφορούν τόσο την ηπειρωτική, όσο και τη νησιωτική Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Κικίλιας.

Τέλος Ιουνίου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των κατάκοιτων πολιτών με το εμβόλιο της Johnson & Johnson

Ξεκινά και ο εμβολιασμός των κατάκοιτων πολιτών

Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας δήλωσε πως στο τέλος Ιουνίου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των κατάκοιτων πολιτών, ο οποίος θα γίνει με τη συμμετοχή ιδιωτών γιατρών και θα χρησιμοποιηθεί γι’ αυτόν το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson and Johnson.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ