Η ώρα των απολογιών για τους κατηγορούμενους δολοφόνους της Ζακύνθου (video)

Ενώπιον της ανακρίτριας οι κατηγορούμενοι θα προσπαθήσουν να αποδείξουν πως δεν έχουν καμία σχέση με τη δολοφονία

Must Read

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τους διαλόγους που είχαν οι δολοφόνοι της Ζακύνθου, πριν αλλά και μετά τον φόνο της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, ενώ σήμερα ανοίγει στα δικαστήρια του νησιού και ο κύκλος των απολογιών για τους 7 συλληφθέντες για την υπόθεση.

Στις 9 Ιουνίου 2020 το ζεύγος Κορφιάτη έπεσε σε ενέδρα θανάτου. Η 37χρονη σύζυγος του επιχειρηματία Χριστίνα Κλουτσινιώτη σκοτώθηκε, ενώ ο Ντίμης Κορφιάτης που ήταν ο πραγματικό στόχος γλίτωσε.

Οι διάλογοι των εκτελεστών αμέσως μετά την επίθεση σοκάρουν: «Ναι μα… ας μην έπεφτες εσύ με τη μηχανή και θα τον βρίσκαμε μόνο του.
Έχεις ιδέα από 45αρι πως τρυπάει; Επειδή δεν έχεις, μη μιλάς. Τον πέτυχα σίγουρα, δεν θα γλιτώσει».

Οι δράστες μάλιστα, σύμφωνα με τις περιγραφές των αστυνομικών, όταν κατάλαβαν πως δεν είχαν σκοτώσει τον επιχειρηματία συζητούσαν το ενδεχόμενο να πάνε στο νοσοκομείο να τον αποτελειώσουν: «Ο Σ. Στη συνέχεια είπε ότι πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο, όπου θα διακομίζονταν ο τραυματίας για να τον τελειώσουν αν ήταν ακόμα ζωντανός».

Όπως αποκαλύπτεται οι εκτελεστές είχαν μεγάλο άγχος για το πώς θα έλεγαν στον φερόμενο ως εντολέα τους, απότακτο αστυνομικό, ότι είχαν αποτύχει: «Στον μπάτσο να δω τι θα πούμε. Εγώ θα πω ότι έφταιγες εσύ».

Ενώπιον της ανακρίτριας οι κατηγορούμενοι θα προσπαθήσουν να αποδείξουν πως δεν έχουν καμία σχέση με τη δολοφονία. Μάλιστα, μιλώντας στο OPEN ο συνήγορος δύο κατηγορουμένων υποστηρίζει πως η δικογραφία στηρίζεται σχεδόν μόνο στη μήνυση του εκλιπόντος επιχειρηματία.

«Ο εντολέας μου προς το παρόν αρνείται κάθε συμμετοχή και εμπλοκή. Μπορεί να είχε μια αντιδικία αστικής φύσεως με τον αείμνηστο αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν το κίνητρο», ανέφερε ο Μάκης Παπαγιαννόπουλος.

Την ίδια ώρα, αίτηση ανάκλησης του εντάλματος για τον εφοπλιστή με το σκάφος του οποίου ταξίδευαν στη Ζάκυνθο οι φερόμενοι ως εκτελεστές αναμένεται να καταθέσει ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This