Σάββατο 31/7/2021

Εξαπάτησαν ηλικιωμένη με το πρόσχημα της επιστροφής χρημάτων στην Πάτρα και της άρπαξαν 1.500 ευρώ!

Με το πρόσχημα της επιστροφής χρημάτων από την εφορία πλησίασαν δύο απατεώνες μία ηλικιωμένη στην Πάτρα, και την έπεισαν να τους παραδώσει χρηματικό ποσό ως…εξόφληση των παραβόλων.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι των δραστών, μετακινούνταν το πρωί της Πέμπτης με το αυτοκίνητό τους, όταν είδαν την ηλικιωμένη που περπατούσε σε δρόμο της Πάτρας και την πλησίασαν. Τότε, της συστήθηκαν ως λογιστές του γιου της και ισχυρίστηκαν ότι δικαιούται επιστροφή ύψους 17.000 ευρώ από την εφορία. Ωστόσο, της είπαν ότι δεν μπόρεσαν να τον βρουν όταν τον αναζήτησαν για να πληρώσει το ποσό των 4.500 ευρώ που δήθεν απαιτείται για την εξόφληση… παραβόλων, ώστε να το εισπράξει!

Η γριούλα πείστηκε ότι ο γιος της θα έχανε τα χρήματα και δέχθηκε να μπει στο αυτοκίνητο του ζευγαριού για να την πάνε στο σπίτι της. Μόλις έφτασαν, τους παρέδωσε 1.500 ευρώ που είχε στην άκρη για να «τακτοποιήσουν» την οφειλή και εκείνοι τα πήραν και έσπευσαν να εξαφανιστούν!

Σύντομα, η ηλικιωμένη κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απατεώνων και ειδοποίησε τις Αρχές. Στην συνέχεια, οι άνδρες της Ασφαλείας σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων και τους αναζητούν.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ