«Βόμβα» από Μητρόπουλο: «Η κυβέρνηση ψήφισε νόμο για μερικό υποχρεωτικό εμβολιασμό πριν το πρώτο lockdown!» (video)

Αποκαλύψεις που προκαλούν ερωτήματα! Τι σχεδίαζε η κυβέρνηση πριν ακόμα επιβληθούν τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα στη χώρα;

Must Read

Σε αποκαλύψεις που σοκάρουν προέβη ο πρώην βουλευτής και εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση «κάτω από το χαλί».

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος», η κυβέρνηση ψήφισε νόμο για στοχευμένο υποχρεωτικό εμβολιασμό πριν ακόμα επιβάλλει τα περιοριστικά μέτρα του πρώτου lockdown στη χώρα, τον Μάρτιο του 2020.

«Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει νόμο για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Με τον νόμο 4670 του 20 άρθρο 4, η κυβέρνηση έχει νομοθετήσει τον μερικό, στοχευμένο, υποχρεωτικό εμβολιασμό. Δεν μπόρεσε να τον καταστήσει υποχρεωτικό και γενικό λόγω μιας αναθεωρημένης διατύπωσης του Συντάγματος 5, παρ 5, που είναι δύσκολο άρθρο και δυσεφαρμόσιμο» δήλωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4675/2020 ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020 που επισημοποιήθηκε την 11η Μαρτίου 2020: «Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου.

Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια».

Το «εμπόδιο» στο άρθρο 5

Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο ο καθολικός υποχρεωτικός εμβολιασμός βρήκε «εμπόδιο» στο άρθρο 5, του Συντάγματος. Συγκεκριμένα η παράγραφος 5 αναφέρει: «Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων». 

«Κυρώσεις σε ανεμβολίαστους, σύμφωνα με αυτό το άρθρο που σας διάβασα δεν θα μπορέσει να εφαρμόσει η κυβέρνηση» πρόσθεσε ο κ. Μητρόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This