«Δήμητρα της Λέσβου»: Αλαλούμ με τη σορό στα αζήτητα – «Τις φωτογραφίες που μου έδειξαν θα τις θυμάμαι όσο ζω» λέει ο αδερφός του

«Είναι τραγικό να αναρτώνται τέτοια δημοσιεύματα» λέει στο newsbreak.gr ο πρόεδρος της Γραμμής Ζωής - Δεν έχει τέλος το θρίλερ της εξαφάνισης

Must Read

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του Δημήτρη Καλογιάννη, γνωστού στο νησί του και ως «Δήμητρα της Λέσβου» μετά από 69 ολόκληρες ημέρες.

Μετά τις εγκληματικές καθυστερήσεις των αρχών έως ότου δώσουν το «πράσινο φως» για να εκδοθεί το Silver Alert από την Γραμμή Ζωής, το δράμα για τον εξαφανισμένο Δημήτρη Καλογιάννη και την οικογένειά του δεν έχει τέλος εξαιτίας της ολιγωρίας των ιθυνόντων.

Έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες από τη μέρα που ο Δημήτρης Καλογιάννης εξαφανίστηκε από το Δρομοκαΐτειο την 6η Απριλίου και παρά το γεγονός ότι στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει ένα τροχαίο με θύμα έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων που σημειώθηκε στις 9 Απριλίου, η οικογένεια της «Δήμητρας» και το σωματείο της Γραμμής Ζωής παραμένουν στο «σκοτάδι».

«Είναι τραγικό να αναρτώνται τέτοια δημοσιεύματα» λέει στο newsbreak.gr ο πρόεδρος της Γραμμής Ζωής

Το απόγευμα της Δευτέρας κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η σορός του θύματος του τροχαίου που παραμένει στα αζήτητα εδώ και δύο μήνες ταυτοποίηθηκε, ωστόσο το newsbreak.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Γραμμής Ζωής και ιδρυτή του Silver Alert Γεράσιμο Κουρούκλη  ο οποίος διέψευσε την είδηση. «Είναι τραγικό να αναρτώνται τέτοια δημοσιεύματα» σχολίασε και τόνισε ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει λάβει ακόμα δείγμα DNA από τον αδερφό του Δημήτρη Καλογιάννη προκειμένου να εξετάσει αν το θύμα του τροχαίου είναι η «Δήμητρα της Λέσβου».

Νωρίτερα, ο αδερφός του Δημήτρη Καλογιάννη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και σημείωσε ότι εντόπισε πολλές ομοιότητες στις φωτογραφίες που του έδειξαν οι αστυνομικοί από το θύμα του τροχαίου στο Φαληρικό Δέλτα.

«Με φώναξαν στο Αστυνομικό τμήμα Καλλονής για να δώσω μια κατάθεση και μου έδειξαν ξαφνικά τέσσερις φωτογραφίες στον υπολογιστή.  Είμαι πολύ σίγουρος ότι είναι ο Δημήτρης, είχε τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά, μακάρι να πέφτω έξω.Τις φωτογραφίες που είδα θα τις θυμάμαι όσο ζω. Έπαθα σοκ. Δεν μπορώ να συνέλθω» ανέφερε ο αδερφός του και πρόσθεσε «Θέλω να γίνει η αναγνώριση, να κάνουμε την τελετή» δήλωσε και διευκρίνισε ότι η αστυνομία δεν του έχει πάρει ακόμα δείγμα DNA.

Ο αδερφός του Δημήτρη υποστηρίζει ότι οι σχέσεις τους ήταν καλές όμως το τελευταίο διάστημα που η κατάσταση της υγείας ο ίδιος φοβόταν μην κάνει κακό στον εαυτό του.

«Από τη στιγμή που δεν έχουμε ταυτοποίηση δεν μπορεί κανένας να ξέρει αν αυτός ο άνθρωπος είναι νεκρός, εάν είναι εν ζωή και αν η υγεία και η ακεραιότητητά του βρίσκονται σε κίνδυνο. Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο οποίο να μπορούμε να έχουμε επισήμως πρόσβαση, πλην πληροφοριών» ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας Λίλα Ραγκούση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This