Η Καρολάιν ήθελε να χωρίσει – Τι γνώριζε η κολλητή φίλη της (video)

Η αδικοχαμένη μητέρα δεν πρόλαβε να τον αφήσει...

Must Read

Μπορεί όλοι να έκαναν λόγο για ένα όμορφο και αγαπημένο ζευγάρι ωστόσο η σχέση της Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είχε πολλά προβλήματα τα οποία φόρτιζαν την 20χρονη μητέρα. 

Μετά την ομολογία του 33χρονου πιλότου ότι ήταν εκείνος που σκότωσε την σύζυγό του και σκηνοθέτησε μια ληστρική επίθεση προκειμένου να καλύψει το άγριο έγκλημά του, η ένταση που υπήρχε ανάμεσα στο ζευγάρι βγαίνει στο φως.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» μια κάτοικος και οικογενειακή φίλη της Καρολάιν, η κολλητή φίλη της δολοφονημένης μητέρας γνώριζε ότι η σχέση του ζευγαριού δεν ήταν καλή και είχε πολλές προστριβές και πίεση. Η κολλητή φίλη της αδικοχαμένης μητέρας γνώριζε ότι η Καρολάιν ήθελε να απομακρυνθεί από τον Μπάμπη και της είχε αποκαλύψει ότι θέλει να πάρει διαζύγιο.

«Μεγάλωσαν μαζί. Ήταν η πρώτη που είχε μάθει ότι ήθελε να χωρίσει, προφανώς αυτό το γεγονός και μόνο τον συγκλόνισε, δεν το ήθελε. Ήταν ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο» δήλωσε η οικογενειακή φίλη και πρόσθεσε ότι η Αναστασία είναι βρίσκεται σε σοκ και κλαίει συνέχεια. «Δεν το περίμενε κανένας. Κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να είναι αυτός ο δολοφόνος» δήλωσε.

https://www.youtube.com/watch?v=wUfaSSozEmA

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδιανόητη επίθεση του Άδωνι στην Ευρωπαία Εισαγγελέα για τα Τέμπη

Πρωτοφανής επίθεση κατά της Ευρωπαίας Εισαγγελέως που ερευνά το έγκλημα στα Τέμπη εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά...

More Articles Like This