Μπαλάσκας: «Βλάκας» ο συζυγοκτόνος – Τι έπρεπε να κάνει για να «γλιτώσει με λίγα χρόνια φυλακή» (video)

Για «αθλιότητα» και «οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους» μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ που επιτίθεται στον συνδικαλιστή της αστυνομίας και στην κυβέρνηση

Must Read

Σφοδρή αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του συνδικαλιστή της Αστυνομίας Σταύρου Μπαλάσκα, ο οποίος χαρακτήρισε «βλάκα» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να γλιτώσει με 5-6 χρόνια φυλακή! Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μίλησε για «αθλιότητα» και έκανε λόγο για «οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους».

Συγκεκριμένα ο κ. Μπαλάσκας σχολίασε ότι αν ο συζυγοκτόνος ειδοποιούσε εξ αρχής την Αστυνομία και δεν σκηνοθετούσε το έγκλημα, θα μπορούσε να επικαλεστεί ότι σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν εν βρασμώ και να τη γλιτώσει με λίγα χρόνια στη φυλακή!

Είπε χαρακτηριστικά (και αναλυτικά): «Είναι βλάκας. Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στο θυμό του, αν ήταν “τά ‘χασε και τρελάθηκε”, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής, σε ενδοοικογενειακό καυγά, “χωρίς να το θέλω”, “πρότερος έντιμος βίος”, χιλιάδες πράγματα. Θα πήγαινε πέντε, έξι χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα θα πάρει δόλο, τη σκηνοθεσία. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Τι ελαφρυντικό μπορεί να έχει τώρα; Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα, τώρα τέλειωσε».

ΣΥΡΙΖΑ: «Ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία»

Σφοδρή κριτική στον συνδικαλιστή των αστυνομικών υπαλλήλων Σταύρο Μπαλάσκα άσκησε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση «για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του».

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με «4-5 χρόνια φυλακή» με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This