Παρασκευή 30/7/2021

Καταγγελία για την έκρηξη του βυτιοφόρου: «Η εταιρεία λειτουργούσε παράνομα» (video)

Πριν καλά καλά κατακαθίσουν οι στάχτες από τη μεγάλη έκρηξη που συντάραξε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής την ευρύτερη περιοχή  του Ασπροπύργου, ήρθαν και οι πρώτες καταγγελίες!

Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης της «ΕΛΑΣΤΡΟΝ Χαλυβουργικά Προϊόντα», εταιρείας γειτονικής με εκείνη στην οποία ανήκει το βυτιοφόρο που μετέφερε προπάνιο, το οποίο και ανατινάχτηκε, προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές στη γύρω περιοχή, καταγγέλλει, μέσω του ethnos.gr, τον ιδιοκτήτη της εν λόγω εταιρείας για παράνομη λειτουργία. «Η εταιρεία λειτουργούσε παράνομα. Έχουμε ειδοποιήσει εδώ και ώρα τον ιδιοκτήτη και δεν έρχεται. Η αστυνομία έδρασε στο λεπτό. Από θαύμα σωθήκαμε», επισημαίνει ο ιδιοκτήτης της «ΕΛΑΣΤΡΟΝ», εντός της οποίας υπέστησαν ζημιές περίπου 15 αυτοκίνητα.

vytioforoooovytioforoovytioforooo

Η ΕΛ.ΑΣ. ήδη αναζητά τον ιδιοκτήτη, καθώς οι ζημιές στην περιοχή είναι πολύ μεγάλες, ενώ, λόγω της φωτιάς που προκλήθηκε από την έκρηξη, σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική και στην Πολιτική Προστασία, με τις Αρχές να καλούν τους κατοίκους σε εκκένωση του οικισμού Νεόκτιστα Ασπροπύργου, όπου βρίσκεται η εταιρεία στην οποία ανήκει το μοιραίο βυτιοφόρο, καθώς κοντά βρίσκονται διυλιστήρια.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ