Τι δεν καταγράφηκε σκοπίμως στις καταθέσεις – Η έκκληση της μητέρας της Καρολάιν και το σοκ της οικογένειας του συζυγοκτόνου (video)

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τη δολοφονία της Καρολάιν - Ακόμα και τις βέρες ξεφορτώθηκε ο συζυγοκτόνος - Στη ΓΑΔΑ ο αδελφός του

Must Read

Συνεχής είναι η ροή των πληροφοριών για τη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά.

Η αποκάλυψη του διαβιβαστικού της αστυνομίας (που αποδομεί το αφήγημα του ευτυχισμένου ζευγαριού που παρουσίαζε ο δράστης), αλλά και στοιχείων από τις καταθέσεις των μαρτύρων, συνθέτουν σιγά-σιγά ένα αποτρόπαιο παζλ, το οποίο κανείς δεν ξέρει πόσα κομμάτια έχει ακόμα.

Συγκλονιστικά είναι πάντως, τα όσα δεν καταγράφηκαν στην κατάθεση της Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία συμβούλευε το ζευγάρι σε θέματα ψυχικής υγείας και είχε παρουσιαστεί από τα ΜΜΕ ως η «ψυχολόγος» της Καρολάιν.

Σύμφωνα με την επίσημη κατάθεση, η κ.Μυλωνοπούλου είπε: «Στο γραφείο μου ερχόντουσαν μαζί και έπαιρναν και την μπέμπα τους. Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ γλυκά και συμπαθητικά. Τις συνεδρίες τις διακόψαμε τον Φεβρουάριο που μας πέρασε. Τα παιδιά μου είπαν ότι ήταν εντάξει και δεν χρειαζόντουσαν περαιτέρω βοήθεια και κάπως έτσι διακόψουμε τις συνεδρίες».

Ωστόσο, η δικηγόρος της, Σταματία Μάρκου, έριξε μια δεύτερη «βόμβα» (είχε ρίξει την πρώτη όταν αποκάλυψε ότι η εντολέας της έβαλε στο κάδρο των υπόπτων τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο), λέγοντας ότι με υπόδειξη της αστυνομίας, σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη σχέση του ζευγαριού έμειναν εκτός κατάθεσης!

Μιλώντας στο Open η δικηγόρος επεσήμανε ότι η Καρολάιν είχε πει τα πάντα στην κ. Μυλωνοπούλου, αλλά για τη δική της προστασία, δεν καταγράφηκαν επισήμως: «Για τη δική της προστασία και τη σύμφωνη γνώμη και των αστυνομικών, δεν καταγράφηκαν στην κατάθεσή της τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς. Είχαν καταγραφεί συγκεκριμένα γεγονότα, το γεγονός ότι είχε αποφασίσει η δολοφονηθείσα να χωρίσει οριστικά, είχε προβεί σε αναζήτηση άλλης κατοικίας, ήταν προ της μετάβασης μαζί με το ανήλικο τέκνο της, τα οποία κατατέθηκαν από την εντολέα μου μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια».

Σύμφωνα με την κ.Μάρκου η Καρολάιν είχε όνειρα για το μέλλον της, αλλά ο σύζυγός της είχε διαφορετική άποψη: «Η 20χρονη κοπέλα, είχε κάνει όνειρα για το μέλλον της, ήθελε να σπουδάσει ζαχαροπλαστική. Ο σύζυγός της όμως έλεγε στην εντολέα μου ότι είχε κάνει αναζήτηση να εντοπίσει και μία νταντά για να προσέχει και την ανήλικη θυγατέρα της κατά τις ώρες που θα σπουδάζει. Ήδη είχε καταστρώσει τις κινήσεις που θα έκανε η Καρολάιν, διότι ήδη είχε προγραμματίσει τον χωρισμό της από τον καθ ομολογία δολοφόνο».

Σύμφωνα με τον ποινικολόγο Μιχάλη Δημητρακόπουλο, αν στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο επιβληθούν ισόβια τότε θα εκτίσει 16 χρόνια

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 10:00.

Το μήνυμα της μητέρας της Καρολάιν

Η Χαρίκλεια Θεοδώρου, φίλη της οικογένειας της 20χρονης, θέλησε να μεταφέρει ένα μήνυμα από τη μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα, προς τους δημοσιογράφους: «Θέλω να σας μεταφέρω ένα μήνυμα. Σας ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει. Κατανοεί τη μεγάλη αγωνία που έχετε όλοι για μία δήλωσή της. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Δεν είναι σε θέση ακόμη να διαχειριστεί αυτό που ζει».

Και συνέχισε η κ.Θεοδώρου εξηγώντας και αναφέροντας ότι ο αδελφός του συζυγοκτόνου είχε πάει στο σπίτι της οικογένειας της Καρολάιν: «Εγώ αυτή τη στιγμή την είδα ήρεμη. Η Σουζάνα είναι μιας άλλης φιλοσοφίας. Είναι μια γυναίκα που ζει τον πόνο της με αξιοπρέπεια. Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο αδερφός του Μπάμπη ήταν στο σπίτι της οικογένειας της Καρολάιν, αλλά έφυγε. Σας ευχαριστεί όλους και θα ήθελε να της αφήσετε λίγο χώρο. Έχει 2-3 μέρες να έρθει στο μνήμα και αυτό την πονάει. Θα ήθελε να σεβαστείτε το πένθος και όλες αυτές τις εξελίξεις».

Συγκλονισμένη η γειτονιά που μεγάλωσε ο συζυγοκτόνος – Στη ΓΑΔΑ ο αδελφός του

Σοκ επικρατεί στο πατρικό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την ομολογία του ότι δολοφόνησε την Καρολάιν, με τους γείτονες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τους γονείς και την οικογένεια του πιλότου.

Εν ω μεταξύ, ο αδελφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Φώτης, τον επισκέφθηκε νωρίτερα στα κρατητήρια τη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με τις πληροφορίες, του πήγε ρούχα και βιβλία.

Που έκρυψε τα κοσμήματα της Καρολάιν στο σκηνικό που έστησε

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος σκηνοθέτησε με κάθε λεπτομέρεια την υποτιθέμενη ληστεία με την οποία επιχείρησε να καλύψει το έγκλημά του. Μάλιστα, φρόντισε να εξαφανίσει και τα κοσμήματα της άτυχης Καρολάιν που υποτίθεται ότι είχαν πάρει οι ληστές.

Τα έκρυψε αρχικά στο ντεπόζιτο της μηχανής και στη συνέχεια τα πέταξε. Μαζί ήταν και οι βέρες

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λέαινα η Καίτη Γκρέυ – Η θέλησή της να κρατηθεί στη ζωή διέψευσε τους ιατρικούς κανόνες

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν μήνα νοσηλείας στην Εντατική Μονάδα, πήρε χθες το μεσημέρι η...

More Articles Like This