Αγωνία για την 35χρονη στη Λαμία που μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μετά τον εμβολιασμό της με J&J

Οι γιατροί απέδωσαν τα συμπτώματα της νεαρής μητέρας στο... άγχος της σχετικά με το εμβόλιο

Must Read

Με έντονα συμπτώματα μουδιάσματος και πόνου στο στήθος εισήχθη στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου μια 35χρονη μητέρα, μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson

Η 35χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, παρουσίασε έντονα συμπτώματα μετά το εμβόλιο που έκανε κατά του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να περάσει νύχτα μια αγωνίας στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπου μεταφέρθηκε από το Κέντρο Υγείας Στυλίδας το οποίο είχε επισκεφθεί με τον σύζυγό της για εξετάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, η νεαρή μητέρα από την Ανατολική Φθιώτιδα, στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου έκανε μαζί με τον σύζυγό της μονοδοσικό εμβόλιο της «Johnson & Johnson» στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Στις 4 το απόγευμα παρουσίασε έντονο πονοκέφαλο και πυρετό και λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 20:00, άρχισε να έχει μούδιασμα στα χέρια μέχρι τους καρπούς. Λίγο αργότερα το μούδιασμα έφτασε μέχρι τους ώμους. Στην πορεία, η 35χρονη άρχισε να έχει πρόβλημα και στην αναπνοή.

«Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και είχε έντονο πόνο στο στήθος. Γι’ αυτό στις 21:30 τη μετέφερα στο ΚΥ Στυλίδας, όπου της έβαλαν οξυγόνο και την ετοίμασαν για να τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί της έκαναν εξετάσεις και στις 02:30 τα ξημερώματα μας είπαν να επιστρέψουμε στο σπίτι», είπε ο σύζυγός της.

Έντονος πονοκέφαλος και αδιαθεσία

Η 35χρονη βρίσκεται πλέον σπίτι της με έντονο πονοκέφαλο και αδιαθεσία στο στομάχι, ενώ όπως ανέφερε ο σύζυγός της, οι γιατροί στο νοσοκομείο είπαν ότι το πιθανότερο είναι τα συμπτώματα της νεαρής μητέρας να ήταν από το άγχος. Ο σύζυγος, ωστόσο, υποστηρίζει ότι η γυναίκα του δεν ήταν καθόλου αγχωμένη με το εμβόλιο, σε αντίθεση με τον ίδιο που ήταν φοβισμένος και δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια ή κάποιο σύμπτωμα. Τόνισε, ακόμα, ότι ίσως θα έπρεπε προληπτικά να κρατήσουν τη σύζυγό του στο νοσοκομείο Λαμίας, έστω για ένα 24ωρο, για παρακολούθηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This