Μαθητές «Νέρωνες» πίσω από τους εμπρησμούς ΙΧ στην Κρήτη!

Must Read

Πέντε αμούστακα παιδιά, μαθητές Γυμνασίου κρύβονταν τελικά πίσω από τους εμπρησμούς αυτοκινήτων στην περιοχή της Αμμουδάρας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, από ένα παιχνίδι που αποδείχτηκε καταστροφικό ξεκίνησε η φωτιά σε ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να καταστραφούν συνολικά τρία οχήματα (τα δύο ολοσχερώς) πριν λίγες ημέρες στην Αμμουδάρα.
Δράστες φέρονται πέντε ανήλικοι κάτοικοι του δήμου Μαλεβιζίου, μαθητές της γ’ γυμνασίου! Η ταυτοποίησή τους έγινε από στελέχη του ανακριτικού γραφείου της Πυροσβεστικής Ηρακλείου, τα οποία αναζήτησαν κάμερες σε μία πολύ μεγάλη ακτίνα, από το υλικό των οποίων φάνηκε ότι δράστες είναι οι ανήλικοι.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στη δικογραφία που σχηματίζεται και θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα γίνεται λόγος για εμπρησμό από πρόθεση, μετά από το καταστροφικό παιχνίδι που ξεκίνησε η παρέα των παιδιών.

Η φωτιά είχε εκδηλωθεί πριν μερικές εβδομάδες και αρχικώς είχε αποδοθεί σε βραχυκύκλωμα. Από την προσεκτική έρευνα των πυροσβεστών, όμως, διαπιστώθηκε ότι από το σημείο είχαν αναχωρήσει με δίκυκλα κάποια άτομα. Η πορεία των ερευνών και το υλικό από τις κάμερες έδειξε ότι τα άτομα που αναχωρούσαν και φαίνονταν να κρατούν κάτι στο χέρι τους ήταν ορισμένοι από τους ανήλικους.

Στην πορεία της προανάκρισης προέκυψε και η ταυτότητα των υπολοίπων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This