Κυριακή 1/8/2021

Κορωνοϊός – Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο παιδί με συμπτώματα που εξετάζονται ως επιπλοκές του ιού

Το περιστατικό εξετάζεται προσεκτικά από το ιατρικό προσωπικό

Στη Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένα παιδί περίπου 4 ετών, το οποίο εμφάνισε συμπτώματα που εξετάζονται ως επιπλοκές του κορωνοϊού.

Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εδώ και λίγες μέρες και το περιστατικό εξετάζεται προσεκτικά από το ιατρικό προσωπικό.

Αυτά τα συμπτώματα εμφάνισε το παιδί

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το παιδί εμφάνισε υψηλό πυρετό και συμπτώματα που ομοιάζουν με εκείνα της νόσου Kawasaki και ενδέχεται να πρόκειται για το μεταλοιμώδες σύνδρομο που παρουσιάζουν αρκετά παιδιά μετά τη νόσησή τους από κορωνοϊό.

Μάλιστα πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες μόλις ημέρες, αφού ακόμη ένα παιδί από τα Χανιά, που είχε εμφανίσει αντίστοιχα συμπτώματα πήρε εξιτήριο από το ΠΑΓΝΗ.

Το θέμα προς το παρών δεν ανησυχεί, ωστόσο προβληματίζει αναφορικά με τη διαχείριση που ενδεχομένως θα χρειαστεί από την επόμενη πλέον σχολική χρόνια.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ