Σάββατο 24/7/2021

Επιστρέφουν οι εκδρομείς, αυξημένη η κίνηση στους δρόμους – Καθυστερήσεις στην Αθηνών-Κορίνθου

Αυξημένη παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων στα εθνικά οδικά δίκτυα, από την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, μέχρι πριν από λίγη ώρα από τα διόδια της Ελευσίνας είχαν περάσει περισσότερα από 34.000 αυτοκίνητα, 20% περισσότερα από πέρσι, ενώ η κυκλοφορία στο τμήμα Ελευσίνας – Κόρινθος είναι αυξημένη και τα οχήματα πηγαίνουν με χαμηλές ταχύτητες, αλλά με συνεχή ροή.

Την ίδια ώρα, στα διόδια Αφιδνών η κατάσταση της κυκλοφορίας είναι περίπου ίδια και από το πρωί έχουν επιστρέψει περισσότερα από 28.200 αυτοκίνητα με 5,6% αυξημένη κίνηση σε σxέση με πέρσι, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά με μικρές καθυστερήσεις κατά διαστήματα στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, αυξημένη κίνηση και μποτιλιάρισμα θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα, στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος των Μεγάρων. Κίνηση στο ρεύμα εισόδου και επί της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Αττικής Οδού, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στην λεωφόρο Αθηνών- Σουνίου, στο ρεύμα προς Αθήνα. Μποτιλιάρισμα και στη λεωφόρο Μαραθώνος, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ