«Η Καρολάιν ούτε για αστείο δεν μπορούσε να χτυπήσει τη Λυδία» – Η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της (video)

Πώς η γειτόνισσα του ζευγαριού ακυρώνει την απολογία του πιλότου

Must Read

Ανατροπή στην φρικιαστική δολοφονία στα Γλυκά Νερά προκαλεί η απολογία της γυναίκας, που ζει στην διπλανή μεζονέτα, από εκείνη που ζούσε το ζευγάρι, «ακυρώνοντας» τα όσα ισχυρίστηκε ο 32χρονος πιλότος.

«Λάτρευε τη Λυδία η Καρολαίν, εξαιρετική μαμά ήρεμη πάρα πολύ ηρεμο παιδί. Και φαίνεται ο άνθρωπος και στο παιδάκι του και στα ζωα του», ανέφερε αρχικά η γυναίκα. Πρόκειται για τον άνθρωπο που το βράδυ της δολοφονίας άκουσε μόνο κάποια βήματα στη σκάλα των γειτόνων της και το κλάμα του σκύλου που βρέθηκε κρεμασμένος. Όπως τόνισε, δεν άκουσε κανένα θόρυβο νωρίτερα και ο ισχυρισμός από τον πιλότο, ο οποίος δήλωσε πως η Καρολάιν είχε χτυπήσει το παιδί της, προκαλεί την έντονη αντίδρασή της.

«Υπήρχε περίπτωση αυτή η γυναίκα να χτυπήσει το παιδί της; Ούτε για αστείο. Εδώ και τα ζωάκια που προσπαθούσαμε να τα βάλουμε για νοσηλεία, κάποια άγρια που θέλουν λίγο μεταχείριση πιο… για να τα βάλεις σε ένα κλουβί κι η Καρολάιν ήταν πάντα με το χάδι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος τι λέμε τώρα! Το παιδί της ήταν πάνω απ’ όλα. Και η Καρολάιν παιδί ήταν, 20 χρονών δεν μπορείτε να φανταστείτε αγάπη που είχε για τη Λυδία», τόνισε.

Ό,τι πρόβλημα και να έχει ένας άνθρωπος δεν είναι λύση η δολοφονία

Η γυναίκα, που θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση, έκανε γνωστό πως με την νεαρή μητέρα είχε αναπτύξει μια πολύ στενη σχέση. «Πολλές φορές θέλαμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο και μου έλεγε κοιμάται η Λυδία. Δηλαδή δεν θα σήκωνε το τηλέφωνο αν κοιμόταν η Λυδία πάνω της. Της το έλεγα “σε θαυμάζω για την ωριμότητα δηλαδή είσαι πολύ πολύ σωστη μαμά”», συμπλήρωσε. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το εάν βάραινε κάτι την Καρολάιν η γυναίκα διευκρίνισε πως «ότι πρόβλημα και να έχει ένας άνθρωπος, για παράδειγμα με τον σύζυγό του, δεν είναι λύση η δολοφονία. Η λύση είναι χωρίζω. Καταλαβαίνετε τι εννοώ;».

Τέλος, εξήγησε πως ορισμένες φορές, όταν συναντούσε την Καρολάιν, τύχαινε να είναι εκεί και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Όπως σημείωσε ήταν διαφορετικοί άνθρωποι. «Ήταν πιο κλειστός χαρακτήρας, ήταν διαφορετικός δεν ήταν τόσο ανοιχτός χαρακτήρας όπως ήταν η Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν ένα παιδί έξω καρδιά!», κατέληξε.

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν πριν τη δολοφονία της

Η φωτογραφία που έκανε screenshot στο κινητό της η Καρολάιν από το κλειστό κύκλωμα που είχαν στη μεζονέτα, την ώρα που ο 32χρονος πιλότος ξάπλωσε στον καναπέ του σαλονιού αγκαλιά με την μικρή Λυδία, έρχεται στο φως.

Το στιγμιότυπο προερχόταν από την εφαρμογή που είχε το ζευγάρι στο κινητό του και μετέδιδε την κίνηση που κατέγραφαν οι κάμερες που βρίσκονταν στο σπίτι. Η ώρα που φαίνεται στην κάμερα είναι 00.00.23.

Η ξηλωμένη κάμερα στο σπίτι και η προσπάθεια του πιλότου να πείσει τις Αρχές

Ακόμη ένα αποκαλυπτικό στοιχείο έρχεται στο φως αναφορικά με τον τρόπο που έδρασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να πείσει τις Αρχές αλλά και όλους τους Έλληνες ότι η Καρολάιν δολοφονήθηκε από τα χέρια αδίστακτων ληστών.

Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία που έχει τραβηχτεί μέσα από από το σπίτι στα Γλυκά Νερά, απεικονίζεται η κάμερα που υπήρχε μέσα στο σπίτι του ζευγαριού, ξηλωμένη και πεταμένη στο πάτωμα.

Γι’ αυτή την κάμερα ο 32χρονος είχε ισχυριστεί στις Αρχές ότι οι δράστες που δήθεν είχαν εισβάλει στο σπίτι, την ξήλωσαν και την παράτησαν στο σημείο όπου τραβήχτηκε η εν λόγω φωτογραφία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This