Τετάρτη 28/7/2021

Σοβαρά τραυματισμένοι Μητροπολίτες μετά την επίθεση με βιτριόλι από τον «ιερέα» με την κοκαΐνη!

Σοβαρό κίνδυνο να χάσει το μάτι του διατρέχει ο Μητροπολίτης Κηφισίας!

Σοκαρισμένοι οι εκκλησιαστικοί κύκλοι αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα από την πρωτοφανή επίθεση με βιτριόλι μέσα στη Μονή Πετράκη σε επτά Μητροπολίτες και έναν αστυνομικό, που έτρεξε να βοηθήσει.

Αυτός είναι ο 37χρονος «ιερέας» που βιτριόλιασε τους Μητροπολίτες! Μπλεγμένος σε υπόθεση ναρκωτικών!

Με εγκαύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο οι Μητροπολίτες Γλυφάδας Αντώνιος, Κηφισίας Κύριλλος, Άρτης Καλλίνικος, Κασσάνδρας Νικόδημος, Ζακύνθου Διονύσιος Δ’, Γουμενίσσης Δημήτριος και Δρυϊνουπόλεως Ανδρέας.

Οι Κηφισίας και Δρυϊνουπόλεως παραμένουν στο Λαϊκό Νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται πλύσεις στα μάτια τους, ενώ θα χρειαστεί να μεταφερθούν στην οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου Γεννηματάς.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο ΚΑΤ πήρε ο Μητροπολίτης Άρτας, που τα τραύματά του ήταν πιο ελαφρά, ενώ ο αστυνομικός βρίσκεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Πιο σοβαρά τραυματίας ο Μητροπολίτης Κηφισιάς Κύριλλος, που διατρέχει κίνδυνο να χάσει το μάτι του! Μετά τις ειδικές πλύσεις θα μεταφερθεί στην οφθαλμολογική κλινική του Γεννηματάς για να υποβληθεί σε χειρουργείο! Σοβαρά εγκαύματα έχουν και οι Μητροπολίτες Γλυφάδας Αντώνιος και Ζακύνθου Διονύσιος.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ