Σοβαρά τραυματισμένοι Μητροπολίτες μετά την επίθεση με βιτριόλι από τον «ιερέα» με την κοκαΐνη!

Σοβαρό κίνδυνο να χάσει το μάτι του διατρέχει ο Μητροπολίτης Κηφισίας!

Must Read

Σοκαρισμένοι οι εκκλησιαστικοί κύκλοι αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα από την πρωτοφανή επίθεση με βιτριόλι μέσα στη Μονή Πετράκη σε επτά Μητροπολίτες και έναν αστυνομικό, που έτρεξε να βοηθήσει.

Αυτός είναι ο 37χρονος «ιερέας» που βιτριόλιασε τους Μητροπολίτες! Μπλεγμένος σε υπόθεση ναρκωτικών!

Με εγκαύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο οι Μητροπολίτες Γλυφάδας Αντώνιος, Κηφισίας Κύριλλος, Άρτης Καλλίνικος, Κασσάνδρας Νικόδημος, Ζακύνθου Διονύσιος Δ’, Γουμενίσσης Δημήτριος και Δρυϊνουπόλεως Ανδρέας.

Οι Κηφισίας και Δρυϊνουπόλεως παραμένουν στο Λαϊκό Νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται πλύσεις στα μάτια τους, ενώ θα χρειαστεί να μεταφερθούν στην οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου Γεννηματάς.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο ΚΑΤ πήρε ο Μητροπολίτης Άρτας, που τα τραύματά του ήταν πιο ελαφρά, ενώ ο αστυνομικός βρίσκεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Πιο σοβαρά τραυματίας ο Μητροπολίτης Κηφισιάς Κύριλλος, που διατρέχει κίνδυνο να χάσει το μάτι του! Μετά τις ειδικές πλύσεις θα μεταφερθεί στην οφθαλμολογική κλινική του Γεννηματάς για να υποβληθεί σε χειρουργείο! Σοβαρά εγκαύματα έχουν και οι Μητροπολίτες Γλυφάδας Αντώνιος και Ζακύνθου Διονύσιος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο θυμόσοφος Ερντογάν και χρήσιμοι αφελείς του Μαξίμου

«Δεν πρέπει να λες ποτέ κάτι που δεν μπορείς να γράψεις»

More Articles Like This