Ξέσπασε η Ιωάννα για την επίθεση με βιτριόλι στην Μονή Πετράκη: «Αιμορραγούν οι ζωές μας»

«Ένα χρόνο μετά οι αρμόδιοι είναι απλά θεατές»

Must Read

Σκηνές τρόμου έζησε ξανά Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία πριν ένα χρόνο περίπου κόντεψε να χάσει τη ζωή της έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι.

Η 32χρονη κοπέλα χθες έζησε τον ίδιο εφιάλτη μετά από την είδηση ότι έγινε επίθεση με το ίδιο καυστικό υγρό σε μητροπολίτες της Μονής Πετράκη στα Ιωάννινα.

Η Ιωάννα ούσα σοκαρισμένη για το πόσο εύκολα μπορεί να γίνει μία τέτοιου είδους δολοφονική επίθεση, ξέσπασε μέσω προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

«Ένα χρόνο μετά… δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο κάθε εγκληματίας έχει πρόσβαση σε επικίνδυνες ουσίες όπως το βιτριόλι, το οποίο έχει χαρακτηριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.. ως ουσία προς χρήση από τρομοκράτες.

Ένα χρόνο μετά, που οι νόμοι θα έπρεπε να έχουν αναθεωρηθεί και προσαρμοστεί αναλόγως των ειδεχθών εγκλημάτων που συμβαίνουν, οι αρμόδιοι είναι απλά θεατές. Γιατί πιστεύουν πως δεν τους αφορά το θέμα. Τι άλλο πρέπει να γίνει;;; 

Το μόνο που έχει αλλάξει ένα χρόνο μετά, είναι η βουβή ενθάρρυνση του μιμητισμού, μέσα από την απραξία. Οι νόμοι πρέπει να καθορίζονται από τις ανάγκες της κοινωνίας. Κάντε κάτι επιτέλους αιμορραγούν οι ζωές μας.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This