Ήταν αποφασισμένος για όλα! Ο Αρχιμανδρίτης είχε αναμείξει το βιτριόλι με υγρά μπαταρίας και άκουφορτε για…σίγουρα αποτελέσματα

Must Read

Αποφασισμένος να προκαλέσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά ή ακόμη και τον θάνατο στους ιεράρχες ήταν ο Αρχιμανδρίτης, Θεοφύλακτος, καθώς όπως διαπιστώθηκε το βιτριόλι με το οποίο «έλουσε» 7 Μητροπολίτες και 3 «λαϊκούς», το είχε ενισχύσει με υγρά μπαταρίας και άκουαφορτε!

Πληροφορίες από εκκλησιαστικούς κύκλους αναφέρουν ότι ο δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης μέσα στη Μονή Πετράκη είχε «πειράξει» το καυστικό υγρό που αγόρασε από το ίντερνετ και έβαλε σε μεγάλα μπουκάλια, τοποθέτησε σε μια τσάντα και μόλις άκουσε την ετυμηγορία της καθαίρεσης, τα έβγαλε και άρχισε να ραντίζει όποιον έβρισκε μπροστά του.
Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο ίδιος και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αργότερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This