Και ξαφνικά… έκτακτη σύσκεψη Χαρδαλιά-Τσιόδρα για τη μετάλλαξη Δέλτα στην Κρήτη

Συναγερμός για την μετάλλαξη Δέλτα στην Κρήτη ακριβώς μια μέρα μετά την ανακοίνωση της χαλάρωσης των μέτρων

Must Read

Δεν πρόλαβε καλά καλά κυβέρνηση να ανακοινώσει την άρση των μέτρων ένεκα της άφιξης των τουριστών στη χώρα μας και τώρα τρέχουν πανικόβλητοι με τις μεταλλάξεις του ιού. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που απέδειξαν ότι δεν υπάρχει κανένα πλάνο και οργάνωση στη διαχείριση της πανδημίας.

Όπως έγινε γνωστό, η μετάλλαξη Δέλτα στην Κρήτη έχει σημάνει συναγερμό στους Ειδικούς με αποτέλεσμα να κληθεί έκτακτη τηλεδιάσκεψη στη ΓΓΠΠ – στις 15.30 – με τη συμμετοχή του Νίκου Χαρδαλιά, του Σωτήρη Τσιόδρα, του Άκη Σκέρτσου, του Θόδωρου Λιβάνιου, του Περιφερειάρχη Κρήτης αλλά και δημάρχων.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100,3 ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας γνωστοποίησε ότι νέα κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα εντοπίστηκαν σε Αθήνα, Κρήτη και Κόρινθο. «Ήδη έχουν ανακοινωθεί 11 κρούσματα της παραλλαγής τύπου Δέλτα, και αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερα σήμερα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ προσθέτοντας ότι μέχρι τέλος Αυγούστου η μετάλλαξη τύπου Δέλτα στη χώρα μας θα έχει κυριαρχήσει.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, το συγκεκριμένο στέλεχος της μετάλλαξης Δέλτα είναι 50-60% πιο μεταδοτικό και αυτοί που βρίσκονται σε κίνδυνο είναι εκείνοι που δεν έχουν εμβολιαστεί. Αντιθέτως, σημείωσε ότι οι εμβολιασμένοι πολίτες καλύπτονται και από αυτή τη μετάλλαξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This