Τι οδήγησε τον Σταύρο Δογιάκη στην αυτοκτονία; Οι απαντήσεις στο κινητό του

Που στρέφονται οι έρευνες των αρχών

Must Read

Απαντήσεις αναζητούν οι αρχές γύρω από την μυστηριώδη αυτοκτονία του 53χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη.

Μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αλλά και τα δύο σημειώματα που βρέθηκαν στο σπίτι και στο αυτοκίνητο μάρκας Smart του επιχειρηματία, οι αστυνομικές αρχές απέδωσαν τον θάνατό του σε αυτοκτονία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν λάβει καταθέσεις από το στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφτεί κάτι σημαντικό που μπορεί να «ξεκλειδώσει» την υπόθεση.

Ο Σταύρος Δογιάκης προτού εξαφανιστεί για να δώσει τέλος στη ζωή του σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή, άφησε ένα σημείωμα με το οποίο αφήνει ως κληρονόμο της περιουσίας του τον αδερφό του, ενώ στο δεύτερο χειρόγραφο σημείωμα που βρέθηκε στο αμάξι του, ο 53χρονος ζητάει συγγνώμη από τον αδερφό του επειδή τον πλήγωσε. Ο επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στον κρόταφο και μία στην καρδιά. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Δογιάκης είχε μεταβιβάσει το μερίδιο του στην διάσημη ταβέρνα «Κρητικός» στην Κάντζα και είχε βάλει μπροστά τη νέα του επένδυση στον τομέα της εστίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φιλικό του περιβάλλον υποστηρίζει ότι ναι μεν, κάτι φαινόταν να προβληματίζει τον επιχειρηματία το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ότι μπορεί να σχεδίαζε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Οι έρευνες των αρχών πλέον στρέφονται στο κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να διαπιστώσουν τι μπορεί να οδήγησε τον Σταύρο Δογιάκη στην απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του. Οι τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές επαφές του 53χρονου έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. και θα ερευνηθούν με στόχο να πέσει φως στην υπόθεση. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This