Με μια σφαίρα στην καρδιά και μια στον κρόταφο βρέθηκε ο Σταύρος Δογιάκης – Τι ερευνούν οι αρχές

Σχεδίαζε να ανοίξει μια νέα επιχείρηση - Αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα

Must Read

Με τον πιο τραγικό τρόπο έληξε η αγωνιώδης αναζήτηση για τον επιχειρηματία Σταύρο Δογιάκη τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από το βράδυ της Κυριακής.

Ο συνιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός» η οποία ήταν στέκι διασήμων αλλά και πολιτικών προσώπων είχε αποφασίσει το τελευταίο διάστημα να αλλάξει την ζωή του. Ο Σταύρος Δογιάκης είχε πουλήσει το μερίδιο του από το εστιατόριο στον αδερφό του για 650.000 ευρώ και σκόπευε να ανοίξει μια νέα επιχείρηση εστίασης στη λεωφόρο Μεσογείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, ο 53χρονος επιχειρηματίας έδειχνε ιδιαίτερα προβληματισμένος τελευταία και δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι είχε να διαχειριστεί και ένα θέμα που αφορούσε μια μεγάλη πληρωμή.

Τη στιγμή που αναμένεται το πόρισμα της εξέτασης του ιατροδικαστή, οι αστυνομικές αρχές συγκεντρώνουν καταθέσεις. Μπορεί όλα να δείχνουν ότι ο 53χρονος θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Οι αρχές επιπλέον ερευνούν ποιοι παράγοντες συνέβαλλαν στο να οδηγηθεί ο επιχειρηματίας στο απονενοημένο διάβημα.

Ο Σταύρος Δογιακής βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο σημείο της καρδιάς όπου όπως φαίνεται προσπάθησε να πυροβολήσει αρχικά τον εαυτό του. Η σφαίρα όμως προκάλεσε διαμπερές τραύμα και έτσι ο 53χρονος φέρεται να προσπάθησε ξανά, βάζοντας το όπλο στον κρόταφό του.

Το αυτοκίνητό του, ένα ασημένιο Smart βρέθηκε ασημένιο στη θέση Άη Γιάννης,  στο Μαρούσι, εκεί όπου έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο και χάθηκε το στίγμα του. Οι αστυνομικοί ερευνούν εάν συναντήθηκε με κάποιον πριν πάρει τη μοιραία απόφαση, ενώ το όπλο που χρησιμοποίησε  έχει ήδη σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν εξαφανιστεί, ο Δογιάκης άφησε ένα χειρόγραφο σημείωμα στον αδερφό του, στο οποίο αναφέρει ότι τον καθιστά κληρονόμο της περιουσίας του. Μαζί με το σημείωμα άφησε και ένα κουτί με χρήματα τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This