Βρέθηκε νεκρός ο Σταύρος Δογιάκης

Must Read

Τραγική κατάληξη στο θρίλερ της εξαφάνισης του 53χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη, καθώς βρέθηκε νεκρός, πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. 

Ο Σταύρος Δογιάκης εντοπίσθηκε νεκρός, σήμερα, Τρίτη 22/6, σε δασώδη περιοχή κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Κυνηγού, στην περιοχή μεταξύ Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής. Ήταν ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, μαζί με τον αδελφό του, στον οποίο, μάλιστα, είχε αφήσει χειρόγραφο σημείωμα πριν εξαφανισθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο οποίο τον καθιστούσε κληρονόμο του.

  • Η δυσάρεστη είδηση του χαμού του γνωστού επιχειρηματία:

Ο αδελφός του κινητοποίησε άμεσα τις αρχές, δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του και ζητήθηκε και ενεργοποίηση του μηχανισμού missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 53χρονος βρέθηκε κοντά στο αυτοκίνητό του, πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα από όπλο στο κεφάλι, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν αυτοκτονία. Επί τόπου έσπευσε ιατροδικαστής.

Αγαπημένο στέκι για πλούσιους και διάσημους ο «Κρητικός»

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν λάτρης του ποδοσφαίρου, των water sports και της καλής ζωής, ενώ, από τη διάσημη ταβέρνα που διατηρούσε με τον αδερφό του, έχουν περάσει δεκάδες άνθρωποι της πολιτικής σκηνής, του επιχειρηματικού κόσμου και του καλλιτεχνικού χώρου, με πολλούς από τους οποίους είχε αναπτύξει φιλίες, ενώ έκανε  στενή παρέα και με το σχεδιαστικό δίδυμο των Dsquared², με τους οποίους γνωρίστηκε μέσω του Λάκη Γαβαλά.

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν λάτρης των σπορ…
…και της καλής ζωής
Ο Σταύρος Δογιάκης με τον Σάκη Ρουβά και τους καλούς του φίλους, αδελφούς Ντιν και Νταν, γνωστότερους ως «Dsquared²»

Αποτελεί δε αγαπημένο στέκι του Αντώνη Ρέμου, του Σάκη Ρουβά και της Άννας Βίσση, μεταξύ πολλών άλλων.

Κάτι τον απασχολούσε την τελευταία εβδομάδα

Σύμφωνα, εξάλλου, με το protothema.gr, πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον ανέφερε ότι «ο Σταύρος ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος την τελευταία βδομάδα, δεν είχε εμφανιστεί ούτε στο γυμναστήριο, πράγμα σπάνιο, διότι ήταν ένας άνθρωπος που πρόσεχε πάρα πολύ την φυσική και σωματική του κατάσταση». Ωστόσο, ούτε ο ίδιος είναι σε θέση να γνωρίσει τους λόγους που απασχολούσαν τον επιχειρηματία.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι ότι η συμπεριφορά του δεν δικαιολογεί την εξαφάνισή του. Ετοιμαζόταν να ανοίξει ένα καφέ σύντομα, σκεφτόταν να κατέβει στη Μύκονο για διακοπές, όπως κάνει κάθε καλοκαίρι, οπότε αυτή η αιφνίδια εξέλιξη δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του. Την Κυριακή ήταν να πάει σε ένα γάμο, χωρίς όμως να έχει ιδιαίτερη όρεξη, όπως μου είπε», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This