To χειρόγραφο σημείωμα που άφησε ο Σταύρος Δογιάκης στον αδερφό του πριν εξαφανιστεί

Θρίλερ με την εξαφάνιση του ιδιοκτήτη της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός»

Must Read

Δείτε επίσης: Βρέθηκε νεκρός ο Σταύρος Δογιάκης

Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες τα ξημερώματα από τα Γλυκά Νερά.

Ο 53χρονος που είναι ένας από τους ιδιοκτήτες της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, εξαφανίστηκε μετά από έναν γάμο στον οποίο παραβρέθηκε ως καλεσμένος. Μάλιστα, το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε ήταν στην εργαζόμενη που προσέχει την μητέρα του προκειμένου να μάθει εάν πήρε τα φάρμακά της. 

Ωστόσο την ίδια στιγμή το γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία είναι ότι πριν χαθούν τα ίχνη του, ο Σταύρος Δογιάκης άφησε ένα χειρόγραφο σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους εξαφανίστηκε. Αναφέρει μάλιστα ότι επιθυμεί να είναι κληρονόμος του, ο αδερφός του. 

Μάλιστα, ο 53χρονος φέρεται το τελευταίο διάστημα να ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ιδιαίτερα φορτισμένος. 

Για την εξαφάνισή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε missing alert: «Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This