Επεισοδιακό ξεκίνημα! Νιόπαντροι στην Κρήτη πλακώθηκαν με κατσαρόλες και κατέληξαν στο νοσοκομείο

Must Read

Από το γλέντι του γάμου, στο νοσοκομείο κατέληξε ένα νιόπαντρο ζευγάρι στην Κρήτη, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης, όταν λίγες ώρες μετά τον γάμο, γαμπρός και νύφη τσακώθηκαν με συνέπεια και οι δύο να καταλήξουν τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Κατά την διάρκεια του καβγά και οι δυο άρχισαν να εκτοξεύουν εκατέρωθεν μαγειρικά σκεύη, από κατσαρόλες και τηγάνια, μέχρι κουτάλες και ότι άλλο έβρισκαν μπροστά τους. 

Τόσο η 35χρονη νύφη όσο και ο γαμπρός, είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο το άμεσο μέλλον θα δείξει αν θα επουλωθούν τα τραύματα στην σχέση τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This