Ανατριχιαστική δήλωση Σεβαστιανού για την επίθεση με βιτριόλι: «Αν είχα γυρίσει νωρίτερα, θα ήμουν χωρίς πρόσωπο»

Ο γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων επανέλαβε ότι ο 37χρονος δράστης είχε απειλήσει και πέρυσι τους αρχιερείς

Must Read

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το πραγματικά πρωτόγνωρο στα χρονικά περιστατικό που σημειώθηκε στη Μονή Πετράκη το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ένας ιερέας επιτέθηκε με καυστικό υγρό εναντίον επτά Μητροπολιτών, δύο δικηγόρων, ενός φύλακα και ενός γραμματέα!

Σεβαστιανός Σωμαράκης: «Μπορεί σήμερα να μην είχα πρόσωπο»

Ο γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων Σεβαστιανός Σωμαράκης προέβη σε μια συγκλονιστική μαρτυρία, καθώς ανέφερε ότι «με το που πετάχτηκαν οι πρώτες σταγόνες πάνω μου, κάηκα και βγήκα προς την έξοδο για να φωνάξω τον αστυνομικό. Φώναξα μέσα στην αίθουσα μας πετάει καυστικό υγρό, αλλά δεν ξέρω αν το κατάλαβαν οι αρχιερείς, γιατί δημιουργήθηκε πανικός. Εγώ έφυγα τρέχοντας προς την έξοδο για να φέρω τον αστυνομικό, ήταν η πρώτη μου σκέψη. Αφού έστειλα τον αστυνομικό μέσα στην αίθουσα πήγα στην τουαλέτα κι έριξα άφθονο νερό στο πρόσωπό μου αφού πέταξα όλα τα ράσα που είχαν καεί».

«Ήρθε όλο το πρώτο κύμα του καυστικού υγρού στην πλάτη μου»

Σύμφωνα με όσα είπε ο γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων, «με έσωσαν τα πολλά ρούχα, τα ράσα και το καλυμμαύχι». «Αν αυτή η ποσότητα (του καυστικού υγρού) είχε πέσει στο πρόσωπό μου σήμερα δε θα είχα πρόσωπο» τόνισε ο Σεβαστιανός Σωμαράκης, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ο 37χρονος είχε και πέρυσι απειλήσει τους αρχιερείς.

«Είχε υβρίσει και είχε απειλήσει, λεκτικά όμως, όχι με κάποια πράξη βίας. Δεν το φανταζόμουν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, όμως είχα τη μέριμνα να ρωτήσω τον αστυνομικό για ενισχύσεις» τόνισε ο Σεβαστιανός Σωμαράκης.

«Τα τραύματα θέλουν χρόνο για να επουλωθούν»

«Όλο και βελτιώνεται η υγεία μου, εγκαύματα είναι, θέλουν χρόνο για να επουλωθούν, ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά είναι δευτέρου βαθμού εγκαύματα. Είναι στον τράχηλο, στο λαιμό σε όλο το αριστερό μέρος του τραχήλου, και στο αριστερό χέρι από το λαιμό και πάνω σε ένα μεγάλο σημείο» ανέφερε για την κατάσταση της υγείας του ο κ. Σωμαράκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This