Καταγγελία ταξιτζή που μετέφερε τραυματισμένο παιδί: «Με σταμάτησαν για να περάσει πολιτικός»

Προτεραιότητα είχε ο πολιτικός και όχι το παιδί που αιμορραγούσε

Must Read

Που ξεκινάει άραγε και που τελειώνει η σημαντικότητα της ζωής των πολιτών; Που σταματάει η αξία της ζωής ενός παιδιού και που αρχίζουν οι προτεραιότητες των «επισήμων»;

Μια καταγγελία ενός εργαζόμενου οδηγού σε ταξί η οποία είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή του Alpha 98,9 «Ραντάρ», προκαλεί οργή και απελπισία. Σύμφωνα με τον οδηγό ταξί, το πρωί της Δευτέρας κλήθηκε να μεταφέρει επειγόντως στο νοσοκομείο ένα παιδάκι το οποίο είχε τραυματιστεί στο κεφάλι. Οι γονείς μπήκαν στο πρώτο ταξί που βρήκαν με σκοπό να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση και ο ταξιτζής οδηγούσε με αναμμένα αλάρμ και πατώντας την κόρνα προκειμένου οι υπόλοιποι οδηγοί να του παραχωρήσουν προτεραιότητα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του οδηγού, τη στιγμή που ήταν έτοιμος να διασχίσει τη συμβολή των οδών Κηφισίας και Αλεξάνδρας, μια μηχανή μεγάλου κυβισμού του έκοψε τον δρόμο και του ζήτησε να σταματήσει για να περάσει ένα υπηρεσιακό όχημα το οποίο μετέφερε κάποιον «επίσημο», πιθανόν πολιτικό πρόσωπο.

Ο οδηγός ταξί του εξήγησε ότι μεταφέρει ένα παιδάκι χτυπημένο στο κεφάλι το οποίο αιμορραγούσε και έπρεπε να μεταφερθεί απευθείας στο νοσοκομείο όμως ο οδηγός της μηχανής του είπε να περιμένει, δείχνοντάς του με το χέρι του ότι προτεραιότητα έχει το υπηρεσιακό όχημα.

Απηυδισμένος και ταραγμένος από το περιστατικό ο οδηγός ταξί θέτει το ερώτημα «τι θα συνέβαινε αν το παιδί άφηνε την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητο;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This