Η ανακάλυψη που εκνεύρισε τον Αναγνωστόπουλο λίγο πριν ομολογήσει τη δολοφονία της Καρολάιν (video)

Συνέχισε να κάνει το σχέδια του για το μέλλον... σα να μην τρέχει τίποτα

Must Read

Τις στιγμές που για 37 ολόκληρες ημέρες έδινε ρεσιτάλ ηθοποιίας αναζητώντας τους σκληρούς που υποτίθεται σκότωσαν την σύζυγό του Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε ταυτόχρονα σχέδια για το μέλλον του.

Ο 33χρονος πιλότος και γυναικοκτόνος, όχι μόνο υποχρέωσε την μάνα της γυναίκας που σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια, να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας της, αλλά ταυτόχρονα έκανε και τα σχέδια του για την ανέγερση του σπιτιού στο οικόπεδο στο Πικέρμι, το οποίο είχε αγοράσει με την οικονομική βοήθεια των δύο οικογενειών.

Κυνικός χωρίς ίχνος μεταμέλειας κι ενώ οι αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εξιχνιάσουν την δολοφονία στα Γλυκά Νερά που σόκαρε το πανελλήνιο, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μελετούσε τα σχέδια για το χτίσιμο του νέου σπιτιού….

Ωστόσο, περίπου μια εβδομάδα πριν ομολογήσει τις φριχτές πράξεις του, ο 33χρονος συζυγοκτόνος πληροφορήθηκε σύμφωνα με την εκπομπή Tlive ότι στο οικόπεδο που είχε αγοράσει δεν ήταν δυνατό να χτίσει σπίτι. Στο σημείο που είχε κάνει την αγορά του οικοπέδου, δεν επιτρεπόταν να προχωρήσει σε ανέγερση καθώς βρισκόταν κοντά σε ρέμα το οποίο έπρεπε πρώτα να οριοθετηθεί, διαδικασία η οποία προβλέπει μεγάλες καθυστερήσεις από το Δημόσιο.

Λίγες ημέρες μάλιστα αφότου είχε σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια την Καρολάιν, ο Αναγνωστόπουλος συνέχιζε την επικοινωνία με την εταιρία που είχε αναλάβει να χτίσει το προκάτ σπίτι στο Πικέρμι, ενώ είχε προγραμματίσει και ένα ραντεβού στο οποίο εμφανίστηκε μαζί με τον πατέρα του.

Την ίδια στιγμή άτομα από το στενό του περιβάλλον δεν μπορούσαν να «χωνέψουν» το γεγονός ότι ασχολούνταν με τέτοιες διαδικασίες, λίγες μέρες μετά την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του. Εκείνος φέρεται να τους απαντούσε ότι το συγκεκριμένο σπίτι «ήταν επιθυμία της Κάρολαϊν» και ότι το έκανε για… τη μνήμη της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This