Να αρχίσουν οι εμβολιασμοί των παιδιών συστήνει τώρα η Επιτροπή εμβολιασμών

Έρχεται σύσταση για τον εμβολιασμό παιδιών ηλικίας 15 -17 ετών, αλλά και εκείνων που πάσχουν από υποκείμενα νοσήματα ηλικίας 12-17 ετών

Must Read

Να ξεκινήσει άμεσα ο εμβολιασμός των παιδιών συστήνει τώρα η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών η οποία συνεδρίασε το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή θα προχωρήσει σε σύσταση για τον εμβολιασμό των εφήβων ηλικίας 16 και 17 ετών, αλλά και των παιδιών που πάσχουν από υποκείμενα νοσήματα ηλικίας 12-17 ετών.

Με αφορμή τη μετάλλαξη Δέλτα η οποία σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά είναι πιο μεταδοτική, ιδίως στους νέους, η Επιτροπή Εμβολιασμών θα δώσει σύντομα το «πράσινο φως» να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί των παιδιών. Πληροφορίες κάνουν λόγο για σύσταση και όχι για υποχρεωτικότητα.

Την εκκίνηση των εμβολιασμών στις νεαρές ηλικίες, προανήγγειλε και ο εκπρόσωπος της επιτροπής των Λοιμωξιολόγων Γκίκας Μαγιορκίνης χθες σε συνέντευξή του: «Ίσως δούμε πρώτα τις ηλικίες που είναι πιο κοντά στις πανελλήνιες ώστε να μην έχουν προβλήματα του χρόνου στην πρόοδό τους. Σε κάθε περίπτωση θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα που βλέπουμε στις άλλες χώρες και την εξέλιξη της πανδημίας» δήλωσε σε δελτίο ειδήσεων.

Σύντομα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για προγραμματισμένα ραντεβού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This