Σκαρμούτσος: «Μεταφέρουν και πάλι τις ευθύνες στην εστίαση»

Must Read

Μετά τον Λευτέρη Λαζάρου, που χαρακτήρισε τραγικό τον διαχωρισμό των καταστημάτων σε αμιγείς και μεικτούς χώρους, ο επίσης γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι για ακόμη μία φορά ρίχνει ευθύνες στην εστίαση.

«Κατανοώ ότι η κυβέρνηση πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε όπλο στη φαρέτρα της για να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί, αλλά για ακόμα μία φορά οι άνθρωποι της εστίασης, που έχει πληγεί πολύ, πρέπει να αναλάβουν βαριές ευθύνες» δήλωσε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή.

Υπενθυμίζεται ότι στους αμιγείς χώρους θα έχουν πρόσβαση όσοι έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες, ενώ στους μεικτούς θα μπαίνουν οι εμβολιασμένοι, όσοι έχουν νοσήσει και οι ανεμβολίαστοι, οι οποίοι όμως θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε αρνητικό τεστ εντός 48 ωρών.

Πρέπει να δοθούν εξηγήσεις

Ο κ. Σκαρμούτσος τόνισε ότι ο διαχωρισμός αφορά τους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων. Για τον ίδιο είναι θετικό ότι θα ανοίξουν οι εσωτερικοί χώροι, τόνισε όμως πως πρέπει να διευκρινιστούν αρκετά σημεία ακόμη, ώστε να είναι πιο ομαλή η λειτουργία τους, όπως ο τρόπος με τον οποίο θα γίνεται ο έλεγχος για το αν οι πελάτες είναι εμβολιασμένοι ή όχι. Οπως είπε, έχουν μπερδευτεί και οι πολίτες με τις εξαγγελίες και δεν ξέρουν ακόμη τι θα ισχύσει, οπότε πρέπει να δοθούν εξηγήσεις.

Ο σεφ υποστηρίζει ότι για να γίνονται οι έλεγχοι, θα πρέπει να προσληφθεί περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό και όχι μόνο ένα δυο άτομα. Παράλληλα, μίλησε και για τον προβληματισμό που επικρατεί στους ιδιοκτήτες καταστημάτων σχετικά με τα παράπονα που θα δέχονται από δυσαρεστημένους πελάτες. «Οταν δυσαρεστούνται οι πελάτες, επηρεάζουν τον καταστηματάρχη και όχι την κυβέρνηση» σχολίασε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This