Λαζάρου για τις κυβερνητικές… εμπνεύσεις: «Δεν είναι δική μου δουλειά να ελέγχω τους πελάτες… Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν»

«Πρέπει να αποφασίσουμε τι μαγαζιά θέλουμε. Θέλουμε μαγαζιά του 2021 με πολιτισμό ή θέλουμε μαγαζιά του 1800;»

Must Read

Ξεκάθαρη θέση κατά της κυβερνητικής έμπνευσης να φορτώσει όλο το βάρος στους επιχειρηματίες της εστίασης, πήρε ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου, με αφορμή τις αναμενόμενες ανακοινώσεις για τα… covid-free μαγαζιά.

Σύμφωνα με τα όσα σχεδιάζει  κυβέρνηση, οι πλήρως εμβολιασμένοι (και όσοι έχουν νοσήσει  πριν τουλάχιστον έξι μήνες) θα μπορούν να μπαίνουν ελεύθερα στους κλειστούς χώρους (σε πρώτη φάση) των μαγαζιών, με υπεύθυνους για τον έλεγχο να είναι οι καταστηματάρχες.

Ο κ.Λαζάρου επεσήμανε το προφανές, ότι δηλαδή δεν γίνονται αυτά τα πράγματα και πως δεν είναι δική του δουλειά ο έλεγχος: «Δεν είναι δική μου δουλειά να ελέγχω τους πελάτες κατά την είσοδό τους στο μαγαζί. Τα μαγαζιά δεν μπορούν να ξανακλείνουν».

Και συνέχισε αναφερόμενος σε «κοινωνικά φρονήματα», γιατί εκεί έχει καταντήσει την κοινωνία η κυβέρνηση: «Στην Ελλάδα τα εύκολα τα κάνουμε δύσκολα. Αντί να δημιουργήσουμε μηχανήματα καθαρισμού αέρα και να νιώσουν ασφαλείς όλοι, εμείς ζητάμε ταυτότητα και κοινωνικά φρονήματα στην πόρτα. Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν. Πρέπει να αποφασίσουμε τι μαγαζιά θέλουμε. Θέλουμε μαγαζιά του 2021 με πολιτισμό ή θέλουμε μαγαζιά του 1800;»

Αφού επεσήμανε ότι «πρέπει να πείσουμε όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί», σχολίασε για το freedom pass των 150 ευρώ που ανακοινώθηκε: «Θα πέσουμε σε ένα παζάρι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This