2+1 λευκά είδη για τη διακόσμηση του σαλονιού σας

Must Read

Το σαλόνι είναι το κέντρο του σπιτιού σας, από εκεί ξεκινούν όλες οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και σε αυτό το δωμάτιο συνήθως η διακόσμηση είναι πιο πρωτότυπη και ιδιαίτερη από το υπόλοιπο σπίτι. Εκτός από τα έπιπλα, πρωτεύοντα ρόλο παίζουν τα λευκά είδη, τα οποία αντικατοπτρίζουν στοιχεία του χαρακτήρα του σπιτιού.

Κουβέρτες καναπέ

Ζεστές, μαλακές, κάτι πιο «σπιτικό» από ένα απλό ριχτάρι οι κουβέρτες καναπέ είναι πάντα στην μόδα, ειδικά τις χειμωνιάτικες μέρες που ο καναπές αποτελεί πόλο έλξης. Η ανοιξιάτικη πλεκτή κουβέρτα ΚΕΝΤΙΑ με κρόσια αποτελεί αφενός ένα υπέροχο δώρο και αφετέρου μία πολύ πρακτική προσθήκη στον καναπέ σας.

Ριχτάρια

Τα ριχτάρια επιλέγονται τόσο συχνά, που οι περισσότεροι δεν έχουν μόνο ένα αλλά τα εναλλάσσουν ανάλογα με την εποχή και τη διάθεση. Τα ριχτάρια ΚΕΝΤΙΑ όπως αυτό εδώ με πουά μοτίβο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή της αγοράς. Εντάξτε το στην συλλογή σας και αποκτήστε μία επιπλέον επιλογή όλους τους μήνες του χρόνου.

Κουρτίνες σαλονιού

Από την συλλογή PALAMAIKI, η βελουτέ κουρτίνα ABBOT BLUE θα προσδώσει έναν αριστοκρατικό τόνο στο σαλόνι σας. Τοποθετείται με τρουκς κατευθείαν στο κουρτινόξυλο, που αποτελεί την νέα τάση στη διακόσμηση. Κουρτίνες σαλονιού που μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα, με όποια τάση διακόσμησης και να έχετε ταχθεί.

Μπείτε στο katoikein.com και βρείτε πάνω από 17.000 κωδικούς προϊόντων σε λευκά είδη που μπορούν να αλλάξουν το σπίτι σας και την καθημερινότητά σας. Τα μεγαλύτερα brands της αγοράς είναι στη διάθεσή σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This