Τετάρτη 4/8/2021

Επαγγελματικό ταξίδι και σωστές αποσκευές για περισσότερη άνεση

Τα επαγγελματικά ταξίδια έχουν μεγάλη απήχηση σε κάποιους τομείς και για πολλούς εργαζόμενους είναι μέρος της ρουτίνας τους να μετακινούνται συχνά από πόλη σε πόλη ή από χώρα σε χώρα. Αυτή η διαδικασία προϋποθέτει μία σειρά από προετοιμασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν και τις αποσκευές που χρειάζονται για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι.

Θέλετε να κλείσετε μία συμφωνία με έναν συνεργάτη σας σε άλλη χώρα και πρόκειται να κάνετε αεροπορικό ταξίδι αυθημερόν; Χρειάζεται να μετακινηθείτε για έκτακτους επαγγελματικούς λόγους; Όπως και να έχει, κάθε επαγγελματίας ταξιδιώτης είναι αναγκαίο να έχει στην κατοχή του τόσο έναν καλό και ποιοτικό χαρτοφύλακα, όσο και ένα σακβουαγιάζ που να μπορεί να το έχει μαζί του στην καμπίνα σε περίπτωση αεροπορικού ταξιδιού.

Χαρτοφύλακες

b0f2 464.02603141COF3 0 2 0 1 2

Μοντέρνος και πρακτικός χαρτοφύλακας Alpha 3 με επεκτάσιμο Organizer, ο οποίος μπορεί να χωρέσει πάρα πολλά προσωπικά αντικείμενα, έγγραφα, το laptop σας. Με εξωτερική αδιάβροχη επένδυση και πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως το εξαιρετικά ανθεκτικό βαλλιστικό νάιλον FXT® της TUMI και ο καινοτόμος σχεδιασμός που θα ταιριάξει είτε επιλέξετε αυστηρό dresscode είτε πιο χαλαρό. Oι χαρτοφύλακες της καρδιάς σας μόνο στο Tumi!

Σακ βουαγιάζ

b3f8 464.025503042D3 0 2 0 1 2

Το σακβουαγιάζ που θα βρείτε εδώ, μπορεί να αποτελέσει την πιο κομψή και πρακτική προσθήκη στις γρήγορες αποδράσεις σας, οποιουδήποτε σκοπού. Χρώματος μαύρου, κλασικούdesign, με πολλές τσέπες και λειτουργικούς ιμάντες. Υπερσύγχρονο κομμάτι που θα γίνει ένας ιδανικός σύμμαχος στο ταξίδι σας.

Βρείτε περισσότερες αποσκευές για τα ταξίδια σας με κάθε μέσο και για οποιονδήποτε λόγο, από τα πιο ποιοτικά brands της αγορές, με αυστηρές προδιαγραφές και σε κατά καιρούς προσφορές.

Η Tumi είναι εδώ για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ταξιδιού!

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • TUMI

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ