Επαγγελματικό ταξίδι και σωστές αποσκευές για περισσότερη άνεση

Must Read

Τα επαγγελματικά ταξίδια έχουν μεγάλη απήχηση σε κάποιους τομείς και για πολλούς εργαζόμενους είναι μέρος της ρουτίνας τους να μετακινούνται συχνά από πόλη σε πόλη ή από χώρα σε χώρα. Αυτή η διαδικασία προϋποθέτει μία σειρά από προετοιμασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν και τις αποσκευές που χρειάζονται για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι.

Θέλετε να κλείσετε μία συμφωνία με έναν συνεργάτη σας σε άλλη χώρα και πρόκειται να κάνετε αεροπορικό ταξίδι αυθημερόν; Χρειάζεται να μετακινηθείτε για έκτακτους επαγγελματικούς λόγους; Όπως και να έχει, κάθε επαγγελματίας ταξιδιώτης είναι αναγκαίο να έχει στην κατοχή του τόσο έναν καλό και ποιοτικό χαρτοφύλακα, όσο και ένα σακβουαγιάζ που να μπορεί να το έχει μαζί του στην καμπίνα σε περίπτωση αεροπορικού ταξιδιού.

Χαρτοφύλακες

Μοντέρνος και πρακτικός χαρτοφύλακας Alpha 3 με επεκτάσιμο Organizer, ο οποίος μπορεί να χωρέσει πάρα πολλά προσωπικά αντικείμενα, έγγραφα, το laptop σας. Με εξωτερική αδιάβροχη επένδυση και πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως το εξαιρετικά ανθεκτικό βαλλιστικό νάιλον FXT® της TUMI και ο καινοτόμος σχεδιασμός που θα ταιριάξει είτε επιλέξετε αυστηρό dresscode είτε πιο χαλαρό. Oι χαρτοφύλακες της καρδιάς σας μόνο στο Tumi!

Σακ βουαγιάζ

Το σακβουαγιάζ που θα βρείτε εδώ, μπορεί να αποτελέσει την πιο κομψή και πρακτική προσθήκη στις γρήγορες αποδράσεις σας, οποιουδήποτε σκοπού. Χρώματος μαύρου, κλασικούdesign, με πολλές τσέπες και λειτουργικούς ιμάντες. Υπερσύγχρονο κομμάτι που θα γίνει ένας ιδανικός σύμμαχος στο ταξίδι σας.

Βρείτε περισσότερες αποσκευές για τα ταξίδια σας με κάθε μέσο και για οποιονδήποτε λόγο, από τα πιο ποιοτικά brands της αγορές, με αυστηρές προδιαγραφές και σε κατά καιρούς προσφορές.

Η Tumi είναι εδώ για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ταξιδιού!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This