Απλή γρίπη ο κορωνοϊός για τον παπά Αγαθάγγελο στην Εύβοια (video)

Άνοιξε το φέρετρο νεκρού που πέθανε από covid!

Must Read

Αμετανόητος εμφανίστηκε παλαιοημερολογίτης παπάς που άνοιξε το φέρετρο νεκρού από κορωνοϊό. Το περιστατικό συνέβη πριν περίπου ένα μήνα, στην Παλαιοημερολογίτικη Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Αφράτι, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη της Χαλκίδας.

Όπως κατήγγειλε εργάτης, ο ιερέας αφαίρεσε το προστατευτικό σελοφάν και άνοιξε το φέρετρο του 77χρονου κατοίκου της περιοχής που πέθανε από κορωνοϊό, ενώ όταν εκείνος και οι άλλοι εργάτες αντέδρασαν, προχώρησε στην κηδεία χωρίς αυτούς.

«Εγώ θα ανοίξω το φέρετρο, είτε θέλουνε, είτε δεν θέλουνε. Εδώ κάνω κουμάντο εγώ. Δεν υπάρχει κορωνοϊός», φώναζε ο ιερέας, σύμφωνα με την καταγγελία.

Ο πατέρας Αγαθάγγελος μίλησε στον Alpha για τα όσα έγιναν στην κηδεία αλλά και για τις απόψεις του για τον κορωνοϊό, δηλώνοντας αρνητής και υπογραμμίζοντας ότι με την πανδημία οι άνθρωποι έχουν χάσει τα μυαλά τους.

«Εκτός από τις οδηγίες του ΕΟΔΥ υπάρχει και το ανθρώπινο κομμάτι που για εμένα είναι το πιο βασικό. Υπάρχει και η ανθρώπινη οδηγία ότι θέλει να εξασφαλίσει ο άνθρωπος ότι αυτόν που θάβει είναι ο δικός του άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερωτήσεις για τις αναρτήσεις που έκανε σχετικά με τον κορωνοϊό, απάντησε: «Ο κορωνοϊός είναι κάτι σαν τις γρίπες που έχουμε κάθε χρόνο. Διχάζει την κοινωνία και έχει τρελάνει τα μυαλά των ανθρώπων. Ο κορωνοϊός μας ζητάει να χωριστούμε σε δύο κατηγορίες, σε εμβολιασμένους και μη. Είμαστε άνθρωποι και έχουμε λογική. Είναι δυνατόν να τυλίγουμε ένα νεκρό γυμνό σαν λουκάνικο και να τον πετάμε μέσα;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This