Σάββατο 31/7/2021

Απειλούν με καθημερινές 5ωρες στάσεις εργασίας οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της Αθήνας!

Αλαλούμ στα δρομολόγια με το θερινό και το χειμερινό ωράριο

Σε καθημερινές 5ωρες στάσεις εργασίας στα λεωφορεία, αρχής γενομένης από την Τρίτη 6 Απριλίου, απειλούν πως θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ και την ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), εάν δεν σταματήσει ο προγραμματισμός διακεκομμένων βαρδιών για τους οδηγούς.   

Σύμφωνα με την απόφαση της έκτακτης συνεδρίασης του Συνδικάτου, οι εργαζόμενοι καλούνται να μη δουλεύουν με διακεκομμένο ωράριο ή να εργάζονται στα ρεπό τους έως και την προσεχή Δευτέρα, ενώ, εάν και στον προγραμματισμό της Τρίτης 5 Ιουλίου υπάρχουν οι λεγόμενες «κατσαρές» βάρδιες, από την συγκεκριμένη ημέρα έως και την Παρασκευή 9 Ιουλίου θα πραγματοποιούνται καθημερινά στάσεις εργασίας μεταξύ 12:00 – 17:00.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες, Πέμπτη 1η Ιουλίου, επικρατεί αλαλούμ στα δρομολόγια, καθώς τα μεν οχήματα και οι οδηγοί της ΟΣΥ εκτελούν ακόμα το χειμερινό ωράριο με αποτέλεσμα να προγραμματίζονται και διακεκομμένες βάρδιες, ενώ τα οχήματα και οι οδηγοί των ΚΤΕΛ, στα οποία έχουν εκχωρηθεί 60 περιφερειακές γραμμές του ΟΑΣΑ, εφαρμόζουν ήδη το θερινό ωράριο, εκτελώντας μειωμένα δρομολόγια.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ