Απειλούν με καθημερινές 5ωρες στάσεις εργασίας οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της Αθήνας!

Αλαλούμ στα δρομολόγια με το θερινό και το χειμερινό ωράριο

Must Read

Σε καθημερινές 5ωρες στάσεις εργασίας στα λεωφορεία, αρχής γενομένης από την Τρίτη 6 Απριλίου, απειλούν πως θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ και την ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), εάν δεν σταματήσει ο προγραμματισμός διακεκομμένων βαρδιών για τους οδηγούς.   

Σύμφωνα με την απόφαση της έκτακτης συνεδρίασης του Συνδικάτου, οι εργαζόμενοι καλούνται να μη δουλεύουν με διακεκομμένο ωράριο ή να εργάζονται στα ρεπό τους έως και την προσεχή Δευτέρα, ενώ, εάν και στον προγραμματισμό της Τρίτης 5 Ιουλίου υπάρχουν οι λεγόμενες «κατσαρές» βάρδιες, από την συγκεκριμένη ημέρα έως και την Παρασκευή 9 Ιουλίου θα πραγματοποιούνται καθημερινά στάσεις εργασίας μεταξύ 12:00 – 17:00.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες, Πέμπτη 1η Ιουλίου, επικρατεί αλαλούμ στα δρομολόγια, καθώς τα μεν οχήματα και οι οδηγοί της ΟΣΥ εκτελούν ακόμα το χειμερινό ωράριο με αποτέλεσμα να προγραμματίζονται και διακεκομμένες βάρδιες, ενώ τα οχήματα και οι οδηγοί των ΚΤΕΛ, στα οποία έχουν εκχωρηθεί 60 περιφερειακές γραμμές του ΟΑΣΑ, εφαρμόζουν ήδη το θερινό ωράριο, εκτελώντας μειωμένα δρομολόγια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This