Πέμπτη 29/7/2021

Στο πλευρό της μικρής Λυδίας ελληνική εταιρεία – Προσφέρει χρήματα μέχρι να ενηλικιωθεί

Πράξη αληθινής ανθρωπιάς με ιδιαίτερη αξία, μετά την απανθρωπιά και τη βία που εισέπραξε στη βρεφική της ηλικία από τον πατέρα της

Συγκινητική η πρωτοβουλία ελληνικής εταιρείας στη Μαγνησία, με έδρα το Βελεστίνο, που στέκεται στο πλευρό της μικρής Λυδίας, που έχασε την μητέρα της Καρολάιν από τα χέρια του πατέρα της, στο έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο στα Γλυκά Νερά.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα προσφέρει 500 ευρώ τον μήνα μέχρι να ενηλικιωθεί η ενός έτους Λυδία, ώστε να βοηθήσει οικονομικά τους παππούδες της που θα την μεγαλώσουν στην Αλόννησο.

Για την προσφορά αναφέρθηκε ο δικηγόρος οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης, δηλώνοντας:
«Εκ μέρους της οικογένειας της Καρολάιν οφείλω δημόσια να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά την Εταιρεία “RECYCLING CENTRAL LTD”, με έδρα το Βελεστίνο, για την ευγενική προσφορά των 500 ευρώ μηνιαίως, μέχρι και την ενηλικίωση της μικρής Λυδίας. Πράξη αληθινής ανθρωπιάς με ιδιαίτερη αξία, μετά την απανθρωπιά και τη βία που εισέπραξε στη βρεφική της ηλικία από τον πατέρα της».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ