«Ανοιχτά» πύρινα μέτωπα σε διάφορες περιοχές προμηνύουν μια δύσκολη νύχτα

Must Read

Σαν τη… Λερναία Ύδρα ξεσπούσαν σήμερα, Παρασκευή 02/07, οι φωτιές σε διάφορες περιοχές της χώρας, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, πάντως, να βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 19.45 σε δασική έκταση, στην περιοχή Κλεισίδι του οικισμού Ποταμιά Θάσου, η οποία οδήγησε στην άμεση κινητοποίηση 25 πυροσβεστών με 9 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Στον αέρα της Θάσου, εξάλλου, υψώθηκαν και ξεκίνησαν ρίψεις ένα ελικόπτερα και 3 πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Από την άλλη, είχαμε ευχάριστα νέα από κάμποσα μέτωπα, όπως εκείνο στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, που ξεκίνησε από ένα πυλώνα της ΔΕΗ λίγο πριν τις 16:00, στο οποίο η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο κατά τις 10.30 το βράδυ.

Ανάλογη εξέλιξη υπήρξε και στην Κρηστώνη του δήμου Κιλκίς, με τη φωτιά που ξέσπασε αργά το απόγευμα σε γεωργική έκταση στην περιοχή να τίθεται υπό μερικό έλεγχο γύρω στις 8.30 το βράδυ, ενώ και στα Ιωάννινα, η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση, στην περιοχή Αμφιθέα Περάματος, «λύγισε» μπροστά στην άμεση κινητοποίηση του ΠΣ.

Σε εξέλιξη, ωστόσο, παραμένουν εκτός απροόπτου τα μέτωπα σε Κιλελέρ, Αχαΐα και Καστοριά, όπου, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, παντού υπήρξε ενίσχυση των δυνάμεων πυρόσβεσης.

*photo αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This