Η ΕΛΑΣ απαντά στα βρετανικά δημοσιεύματα για τις παράνομες δραστηριότητες του 33χρονου πιλότου

Τα βρετανικά δημοσιεύματα για ναρκωτικά και η απάντηση που έδωσε ο πιλότος μέσα από την φυλακή

Must Read

Η φρικτή δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να απασχολεί τα βρετανικά ΜΜΕ, που παρουσιάζουν συνεχώς νέες λεπτομέρειες και σενάρια για την υπόθεση.

Η Ελληνική Αστυνομία θέλησε σήμερα το πρωί να δώσει την δική της απάντηση για το ζήτημα. «Οι μυθοπλασίες δεν αφορούν το κράτος» είπε σήμερα το πρωί ο κ. Απόστολος Σκρέκας και συνέχισε: «Όταν υπάρχουν στοιχεία, αξιολογούνται από τις δικαστικές Αρχές που ξέρουν να κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους».

Συμπλήρωσε ακόμα ότι η Αστυνομία είναι «εδώ και σε συνεργασία μαζί τους θα διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα». Ερωτηθείς εάν διερευνάται αυτό το σενάριο, τόνισε πως «οι έρευνες δεν είναι αντικείμενο συζήτησης στον αέρα».

Την ίδια ώρα, ο πιλότος, με μήνυμά του, στον ΑΝΤ1, αρνήθηκε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Επέμενε στην θέση του ότι η δολοφονία της συζύγου του δεν ήταν προσχεδιασμένη. «Η θέση μου είναι πάγια. Αρνούμαι όσα γράφονται για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Τα δημοσιεύματα των βρετανικών Μέσων

Μετά τη «Daily Mail» που έκανε λόγο για «κρυφό ημερολόγιο» της Καρολάιν και τη «Sun» που επικαλούνταν δηλώσεις του πατέρα της 20χρονης, σειρά έχει η «Mirror». Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, αυτό που φέρεται να αποδείχτηκε μοιραίο για την Καρολάιν ίσως ήταν κάτι που είχε ανακαλύψει για τον σύζυγό της κι αυτό ήταν πως ο πιλότος είχε μπλέξει σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

«Η ελληνική αστυνομία φοβάται ότι ο σύζυγος της Βρετανής Καρολάιν Κράουτς τη σκότωσε αφού ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για διακίνηση ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ» αναφέρει στο δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα. Όπως εξηγεί, τις θεωρίες για πιθανή ανάμειξή του, σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά πυροδότησε μια έρευνα στα οικονομικά του, η οποία αποκάλυψε ότι ζούσε μια ζωή γεμάτη πολυτέλεια, παρότι εισέπραττε ένα απλό μισθό πιλότου.

«Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι το ζευγάρι είχε πρόσφατα αγοράσει ένα οικόπεδο αξίας σχεδόν 55.000 ευρώ, είχε “σχεδιάσει” ένα σπίτι 162.000 ευρώ και είχε απολαύσει μια ακριβή απόδραση στο Ντουμπάι», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Τα ευρήματα αυτά, λέει η αστυνομία, υποδεικνύουν ότι ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μπορεί να είχε μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος και να σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν όταν εκείνη έμαθε από πού προέρχονταν τα χρήματα».

Δημοσιεύματα της Sun

Από την πλευρά της, η «Sun» έκανε λόγο για την ασφυκτική πίεση που ασκούσε το τελευταίο διάστημα ο πιλότος στην 20χρονη, αφού είχε τοποθετήσει μία εφαρμογή εντοπισμού στο κινητό της. Μάλιστα, ανέφερε και το γεγονός ότι την ακολουθούσε ακόμη και σε θεραπευτικές συνεδρίες επειδή να φοβόταν μην προβεί σε αποκαλύψεις.

«Ο τρόπος που δολοφονήθηκε υποδηλώνει ότι ήθελε να της κλείσει το στόμα κυριολεκτικά και συμβολικά» αναφέρει η πηγή στο δημοσίευμα της «Sun».

Ο μπαμπάς του θύματος, Ντέιβιντ Κράουτς, είπε στην εφημερίδα ότι η κόρη του είχε ισχυρές αξίες και θα είχε απειλήσει να φύγει από τον σύζυγό της αν είχε ανακαλύψει μια ενδεχόμενη εμπλοκή με ναρκωτικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This