Τετάρτη 4/8/2021

Τέσσερις συλληφθέντες για παράνομη μεταφορά 17 μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Τους συνέλλαβαν στην Παλαιά ΕΟ Θεσ/νίκης-Καβάλας

Σε τέσσερις συλλήψεις, για δύο υποθέσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ο οδηγός και ο συνοδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου, όταν αποβίβασαν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στο Βασιλούδι, επτά αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Σε βάρος των δύο αλλοδαπών διακινητών, ηλικίας 23 και 25 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια και αντίσταση.

Στην άλλη περίπτωση, μετά από καταδίωξη στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στη Γερακαρού, συνελήφθησαν δύο νεαροί, οι οποίοι μετέφεραν με ΙΧΕ αυτοκίνητο δέκα αλλοδαπούς που δεν διέθεταν έγγραφα νόμιμης διαμονής στην ελληνική επικράτεια.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα και όταν έκαναν στον οδηγό σήμα στάσης, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.

Όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε, ο οδηγός και ο συνοδηγός βγήκαν έξω και προσπάθησαν να τραπούν σε φυγή, όμως ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ