Όλυμπος: Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες εντοπισμού 36χρονου ορειβάτη

Ο 36χρονος ήταν να επιστρέψει στη βάση του τη Δευτέρα

Must Read

Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον εντοπισμό 36χρονου ορειβάτη στον Όλυμπο επαναλήφθηκαν και πλέον επικεντρώνονται στην περιοχή Πελεκούδια, σε υψόμετρο 2000 μέτρα.

Η προσπάθεια εντοπισμού του ορειβάτη που αγνοείται το πρωί του Σαββάτου συνεχίζεται με τη συνδρομή drones και ορειβατικών ομάδων έρευνας και διάσωσης από την Πιερία και τη 2η ΕΜΑΚ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο 36χρονος, κάτοικος Πιερίας, ο οποίος είχε ξεκινήσει την ανάβαση στον Όλυμπο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό επρόκειτο να επιστρέψει στη βάση του το πρωί της Δευτέρας.

Από τη στιγμή, όμως, που εξακολουθεί να μη δίνει σημεία ζωής, η σύζυγός του απευθύνθηκε στις τοπικές αστυνομικές αρχές και έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This