Περάστε κόσμε! Δωρεάν self tests και για παιδιά και εφήβους 12-17 ετών

Must Read

Το γεγονός ότι η χορήγηση των δωρεάν αυτοδιαγνωστικών τεστ (self tests) κορωνοϊού επεκτείνεται και στις ηλικίες 12-17 ετών, ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 9/7, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ο ίδιος επισήμανε πως η διάθεση των δωρεάν self tests (4 ανά δικαιούχο) μέσω των φαρμακείων παρατείνεται μέχρι και το Σάββατο 17 Ιουλίου, με τους δικαιούχους να περιλαμβάνουν, πλέον, όλα τα άτομα ηλικίας 12-17 ετών, εφόσον διαθέτουν ΑΜΚΑ ή ΠΑΥΠΑΑ ή ΠΑΜΚΑ (η παραλαβή θα γίνεται από το γονέα ή κηδεμόνα), όλα τα άτομα ηλικίας 18-30 ετών εφόσον διαθέτουν ΑΜΚΑ ή ΠΑΥΠΑΑ ή ΠΑΜΚΑ, καθώς και όλους τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.

Να σημειωθεί πως οι πολίτες, οι οποίοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι, εξαιρούνται της υποχρέωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This