Τετάρτη 28/7/2021

Στέλιος Πέτσας: «Επανεξετάζεται το πλαίσιο λειτουργίας της Εστίασης» (video)

Όλο το πλαίσιο λειτουργίας της εστίασης επανεξετάζεται μετά την έξαρση των κρουσμάτων, όπως έκανε γνωστό ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

«Καθημερινά δεχόμαστε μηνύματα και συναντούμε με τος ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτό το χώρο, είτε είναι επιχειρηματίες είτε εργαζόμενοι. Είναι μια δύσκολη εξίσωση που πρέπει να λυθεί. Επειδή θέλουμε να χτίσουμε το τείχος ανοσίας μέσα στο καλοκαίρι, η λέξη που πρέπει να συνοδεύει αυτό το διάστημα είναι η προσαρμογή. Τα μέτρα τα προσαρμόζουμε με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα. Εξετάζεται ξανά όλο το πλαίσιο για την λειτουργία της εστίασης – αυτά που είχαν ανακοινωθεί για αμιγείς και μικτούς» είπε.

Σε ερώτηση για τους όρθιους πελάτες, απάντησε ότι είναι άλλο πράγμα ένα εστιατόριο, άλλο ένα κέντρο διασκέδασης και άλλο ένα bar σε μια τουριστική περιοχή.

Ως εκ τούτου, είναι εμφανές πως τις τελευταίες ημέρες όλα τα σενάρια εξετάζονται από την Επιτροπή και την κυβέρνηση, με σκοπό την αντιμετώπιση της πανδημίας, εν μέσω καλοκαιριού.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ