Συνελήφθησαν υπάλληλοι της ΔΕΗ για την πυρκαγιά στο Ηράκλειο

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Must Read

Υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση πυρκαγιάς που ξέσπασε το Σάββατο στα Άνω Μούλια, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη τους.

Σύμφωνα με το Creta24, πρόκειται για δύο υπαλλήλους οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στην περιοχή της Μεσαράς και οι οποίοι κατηγορούνται για εμπρησμό από αμέλεια.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο είπαν στους πυροσβέστες ότι είδαν να γίνονται εργασίες σε στύλο της ΔΕΗ κοντά στο Αιολικό Πάρκο, λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι μόλις δόθηκε η εντολή να κυκλοφορήσει το ρεύμα, δημιουργήθηκαν σπινθήρες, από τους οποίους τελικά ξεκίνησε η φωτιά, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την προανάκριση των αρχών.

Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This