Εκβιάζουν τον κόσμο: «Ή εμβόλιο ή περιοριστικά μέτρα» λέει η Παγώνη

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών προτείνει εμβολιασμό και στις... διακοπές!

Must Read

Δεν σταματούν οι εκβιασμοί και οι εκφοβισμοί τόσο από την πλευρά της κυβέρνησης, όσο και των Ειδικών με σκοπό τον άμεσο εμβολιασμό όλων των πολιτών.

Και ενώ βρίσκεται καθ΄οδόν ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, αλλά και ο εμβολιασμός των εφήβων (σε πρώτη φάση των 16/17 ετών), παράλληλα οι επιστήμονες με τις δηλώσεις τους προσπαθούν να φοβίσουν τον κόσμο.

«Αν δεν τρέξουν οι εμβολιασμοί, θα ξαναζήσουμε τον περυσινό χειμώνα»

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη αφενός αναφέρει ότι θα πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά ηλικίας από 12 ετών και άνω, και αφετέρου σπέρνει τον πανικό λέγοντας ότι «αν δεν προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, θα ζήσουμε ξανά τον περυσινό χειμώνα».

«Μας σώζει μόνο το γεγονός ότι τα κρούσματα είναι ηλικίας 14-24 ετών, που σημαίνει ότι το περνάνε στο σπίτι», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, και προκάλεσε με τις δηλώσεις της, αφού μέχρι προχθές έλεγαν κυβέρνηση και επιστήμονες ότι δεν υπάρχει ζήτημα διασποράς στις μικρές ηλικίες!

Η κ. Παγώνη τόνισε ότι δεν μπορούμε να έχουμε πάλι lockdown, αλλά σε περίπτωση έξαρσης της πανδημίας θα ληφθούν τοπικά περιοριστικά μέτρα, ανάλογα με τα ποσοστά εμβολιασμού σε κάθε περιοχή.

Ερωτηθείσα σχετικά με την εστίαση, υπογράμμισε ότι «μικτό εστιατόριο σε κλειστό χώρο δεν μπορεί να υπάρξει» προσθέτοντας ότι «όταν κάποιος πάει σε ένα μαγαζί, θέλει να χαλαρώσει. Δεν μπορώ εγώ δίπλα μου να νοιάζομαι αν ο διπλανός μου έχει εμβολιαστεί».

Εμβολιασμός και στις… διακοπές!

Σε κυβερνητικό επίπεδο, δήλωσε ότι «από εδώ και πέρα η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει τρέχοντας τους εμβολιασμούς» προτείνοντας να μεταβούν στα νησιά συνεργεία προκειμένου να κάνουν εμβολιασμούς στις πλατείες να εξυπηρετήσουν κι αυτούς που κάνουν τις διακοπές τους και αναβάλλουν το ραντεβού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This