Στο Θριάσιο ο Φάνης Χριστοδούλου, με πολλαπλά κατάγματα μετά από σοβαρό τροχαίο

Must Read

Στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε νωρίτερα σήμερα ο Φάνης Χριστοδούλου, μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μοτοσικλέτα του στην Πάρο.

Σύμφωνα με το «cyclades24.gr», ο αιώνιος «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Ελευσίνας από την Πάρο, λίγο μετά τις 15:30, με αεροδιακομιδή με αεροπλάνο C-130, φέρει αρκετά τραύματα σε χέρια, πόδια, πλευρά και κεφάλι από το ατύχημα, πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις να αναφέρουν πως βρίσκεται εκτός κινδύνου. Τις επόμενες ώρες, πάντως, αναμένεται να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να αποφασιστεί από τους γιατρούς η πορεία της νοσηλείας του.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, το τροχαίο συνέβη στον περιφερειακό δρόμο της Νάουσας, όταν ο Φάνης Χριστοδούλου, στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα αυτοκίνητο, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This