Το άγχος για το εμβόλιο η πιθανότερη αιτία των λιποθυμικών επεισοδίων της 20χρονης

Must Read

«Αθώο» είναι, κατά τα φαινόμενα, το εμβόλιο της Pfizer στην υπόθεση της 20χρονης Χανιώτισσας, καθώς τα τρία λιποθυμικά επεισόδια της δεν συνδέονται με τον εμβολιασμό της.

Με βάση «ασφαλείς πληροφορίες» που επικαλείται το flashnews.gr, η εξέλιξη της υγείας της κοπέλας, η οποία νοσηλεύεται στη μονάδα στεφανιαίας νόσου του Νοσοκομείου Χανίων, «είναι καλή, ενώ τα επεισόδια δεν συνδέονται με το εμβόλιο» που της είχε χορηγηθεί, λίγο πριν παρουσιάσει τα επεισόδια αυτά.

Σύμφωνα δε με ρεπορτάζ τοπικού ΜΜΕ, το άγχος που αισθάνθηκε λόγω του εμβολιασμού, θεωρείται ότι μπορεί να προκάλεσε υπεραντίδραση του νευρικού συστήματος. Όπως επίσης αναφέρει το ίδιο μέσο, οι ιατρικές εξετάσεις θα συνεχιστούν, με την ελπίδα να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του συμβάντος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This