Κέρκυρα: Στην εντατική με κορωνοϊό πλήρως εμβολιασμένος Βρετανός τουρίστας!

Εξέλιξη που προκαλεί μεγάλη ανησυχία

Must Read

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Κέρκυρας νοσηλεύεται 73χρόνος Βρετανός τουρίστας, ο οποίος προσβλήθηκε από κορωνοϊό παρά το γεγονός ότι είχε εμβολιαστεί πλήρως.

Ο Βρετανός είχε εμβολιαστεί με εμβόλιο τύπου M RNA και όχι το Astra. Οι γιατροί προσπαθούν να βρουν μια πιθανή εξήγηση για αυτή την επιδείνωση της κατάστασης του στο γεγονός ότι είχαν περάσει επτά μήνες από την στιγμή που ο άνδρας είχε εμβολιαστεί. Συγκεκριμένα είχε κάνει την δεύτερη δόση τον Ιανουάριο.

Πράγμα που προκαλεί ακόμα έναν πονοκέφαλο, διότι εάν η ανοσία του εμβολίου εξανεμίζεται σε τέτοιο χρονικό διάστημα, τότε θα πρέπει να ζούμε με μια σύριγγα στο χέρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This