«Οι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από τον ιό γιατί είναι νέοι και παιδιά», έλεγε ο Νίκος Σύψας έναν χρόνο πριν (video)

Όλα καταγράφονται

Must Read

Σχεδόν ένα χρόνο πριν, τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Νίκος Σύψας είχε αναφερθεί σε ένα θέμα που κανείς δεν αγγίζει, παρότι είναι εξόχως σημαντικό. Τότε λοιπόν, ο καθηγητής είπε την εξής… φοβερή ατάκα: «Οι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από τον ιό γιατί είναι νέοι και παιδιά»!

https://youtu.be/tVlh-jV0Dm4

Μια κατηγορία εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που διαμένει στη χώρα μας και δεν τηρεί κανένα μέτρο προστασίας (όχι πάντα με δική τους ευθύνη αφού δεν τους έχει δοθεί καθόλου υγειονομικό υλικό), σύμφωνα με τον κ. Σύψα δεν κινδυνεύει (σ.σ. κατά το ‘ο τουρισμός δεν ευθύνεται για την έξαρση των κρουσμάτων’ του Χάρη Θεοχάρη).

Και παρότι έχουν περάσει σχεδόν 12 μήνες από τη δήλωση αυτή και έχουν εμφανιστεί μεταλλάξεις, με τελευταία τη Δέλτα, η ουσία είναι ότι για το θέμα των ανεξέλεγκτων μεταναστών, αλλά των  Ρομά, υπάρχει «ομερτά» από όλους τους υπεύθυνους.

Σήμερα πάντως, θυμίζουμε ότι ανοίγει η πλατφόρμα εμβολιασμού για τις ηλικίες 15-17, ενώ στο «στόχαστρο» έχει μπει και η ηλικιακή ομάδα 12-15. Γιατί προφανώς όσα παιδιά δεν είναι από την κοινότητα των μεταναστών, κινδυνεύουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This